Forgózsámoly vagy golyós koszorú kapható!

Ha ön is forgózsámolyt keres, akkor jó helyen jár nálunk, hiszen széles kínálatban rendelhet majd. Válasszon minket és a kiszállítás is villámgyors lesz.

Forgózsámoly / golyós koszorú alacsony áron rendelhető weboldalunkon ezért ne habozzon, nézzen be hozzánk még ma. A forgózsámoly rendszerint csatolható (mint sok vasúti kocsi ​​és félpótkocsi), vagy gyorsan eltávolítható (mint a közúti vonaton vagy a vasúti forgóváz cseréjében), tartalmazhat egy felfüggesztést (mint a legtöbb vasúti és teherautó-forgóváz), vagy szilárd, és fel kell függeszteni (mivel a legtöbb lánctalpasnak forgóváza van). Létezik forgathatóra szerelhető is, hagyományosan egy vasúti kocsira vagy mozdonyra, továbbá összekötve és rugózva (mint egy utasszállító repülőgép fogaskereke). A forgózsámolyok és golyós koszorúk számos célt szolgálnak: a vasúti járműtest támogatását, stabilitást egyenes és ívelt pályán, az utazás minőségének javítását a rezgések elnyelésével és a centrifugális erők hatásának minimalizálásával, amikor a vonat nagy sebességgel fut, valamint a vasúti kopás minimalizálását.

Általában két forgózsámoly van felszerelve minden egyes kocsihoz, vagy mozdonyhoz, egy mindkét végén .A legtöbb forgózsámolynak két tengelye van, de néhány nehéz terhelésre tervezett autónak több tengelye van forgózsámolyonként. A nagy teherbírású autóknak több mint két forgózsámolya van, amelyek a terhelés kiegyenlítésére és az autókhoz való csatlakoztatására szolgálnak A villamos forgózsámolyai a tengelyterhelésük miatt sokkal egyszerűbbek, és a villamosvezetékeken található szigorúbb villamos forgózsámolyok szinte soha nem rendelkeznek több mint két tengellyel. Bővebben erről az alkatrészről weboldalunkra kattintva olvashat és itt a teljes kínálatot is megtalálhatja.


hunprobalazs