Forma 1 futamok

Ha mindent meg szeretne tudni a Forma 1-es futamokról és semmiről sem szeretne lemaradni, akkor jó helyen jár a vezess.hu weboldalon, hiszen itt több száz cikket olvashat majd a szágudolgó cirkuszról, amelyek napról napra frissülnek, így ön mindig értesülhet az újdonságokról.

Forma 1 futamok minden részlete és információja megtekinthető a vezess.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk és mindent megtudhat majd a futamokról, az időmérő edzésekről, a csapatokról, a pilótákról, és megtekintheti majd a teljes versenynaptárat is, így már előre megtervezheti, hogy mely futamokat szeretné majd megnézni. Weboldalunkon emellett megismerheti a legújabb kulisszatitkokat, mindent megtudhat az átigazolásokról, és a legfrissebb pletykákat is elolvashatja majd. Weboldalunk folyamatosan frissül újabbnál újabb tartalmakkal, cikkekkel és információval, tehát ha ön is Forma 1 rajongó és nem szeretne lemaradni a száguldó cirkusz legfontosabb híreiről, akkor itt a helye weboldalunkon. Weboldalunkon a legfontosabb átigazolási híreket is elolvashatja majd.

Weboldalunkon, a vezess.hu-n rengeteg érdekes cikket olvashat majd, például arról, hogy Nikki Laudának tüdőátütetése volt. Laudát azért kellett megműteni, mert ibizai nyaralásán hirtelen kórházba került, és eleinte csak úgy tűnt, hogy egy egyszerű megfázásról van szó, viszont egyre súlyosbodtak tünetei. Betegségéről a nagyvilág augusztus elsején értesült, pontosan 42 évvel Lauda súlyos balesete után, amikor majdnem bennégett a Ferrariban , amikor szintén károsodott a tüdeje is. Lauda átesett már több veseátültetésen is, most pedig a tüdejét kellett megműteni. A sportág minden tagja és követője is reméli, Lauda minél hamarabb felépül és továbbra is a Forma 1 közelében marad, hiszen kulcsemberét veszítené el a száguldó cirkusz, ha Lauda nem épülne fel.


hunprobalazs