Fűkasza-szegélynyíró jó áron

A kolibrigarden.hu weboldalon kínálatában nagyon jó áron lehet hozzájutni fűnyírókhoz, szegélnyírókhoz, fűkaszákhoz, gyepszellőztetőkhöz, láncfűrészekhez, szivattyúkhoz, kultivátorokhoz és egyéb kerti gépekhez is.

Minőségi fűkasza-szegélynyíró kapható igen kedvezményes áron, villámgyors házhozszállítással és garanciával csakis a kolibrigarden.hu weboldalon. A Fieldmann Elektromos Fűkasza FZS 2000-E típus egy kifogástalan minőségű darab, amely félautomata damilfejjel rendelkezik, fogantyúja állítható villanymotorjának teljesítménye pedig 250 W. A fűkasza minősége első osztályú, súlya 1,2kg. Ez a fűkasza tökéletesen illik a kisebb kertekhez és előkertekhez. A félautomata damilfejnek két damilja is van, és ha munka közben finoman a föld felszínéhez ütögeti, akkor teljesen ki is lehet húzni ezt a két damilt. A fűkasza vágószélessége 20 cm.

Szegélynyíró kínálatunkban a Fieldmann termékek emelkednek ki, amelyek elektromos, damilos fűkaszák, tehát nagyon jó teljesítményűek ezért érdemes beszerezni egyet belőlük. Amennyiben több információt és részletet szeretne megtudni a fűkaszákról és szegélynyírókról, vagy esetleg a többi termékünk iránt érdeklődne és bővebb leírást olvasna róluk mindenképpen látogassa fel weboldalunkat a kolibrigarden.hu-t, hiszen itt megtalálja majd az árakat is, valamint a kiszállítási információkat. Ha bármi kérdése lenne a fűkaszákkal és szegélnyírókkal kapcsolatban mindenképpen vegye fel a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal az info@kolibrigarden.hu e-mail címen, vagy tárcsázhatja telefonszámunkat is a +36 70 64 96 396-ot is és csapatunk választ ad majd minden kedves érdeklődő kérdéseire. Ha fűkaszára és szegélnyíróra van szüksége minket válasszon, mert nálunk vannak a legjobb minőségűek a lehető legjobb árakon.


hunprobalazs