Fül-orr gégészeti szakrendelések

A fül-orr gégészeti betegségek, panaszok egyaránt előfordulhatnak gyermek- és felnőttkorban. Legyen szó orrvérzésről, szénanátháról vagy különféle eredetű gyulladásokról a Budapesti Belvárosi Orvosi Centrumban dolgozó szakorvosokhoz bármikor bizalommal fordulhat.

Fül-orr gégészet szakrendelés Budapesten a Belvárosi Orvosi Centrumban. Hogyha fül-orr gégészeti panaszokkal küzd, akkor mindenképp forduljon szakorvoshoz. Az orrüreggel kapcsolatos egyik leggyakoribb kórtünet az orrvérzés, amely megjelenése inkább a gyermekeknél a gyakori, de a felnőttek is sok esetben jelentkezhet a probléma. A gyulladásos problémák is gyakran jelentkezhetnek. Az arcüreggyulladás vagy orrmelléküreg gyulladás megjelenése szintén a gyermekeknél gyakoribb, azonban felnőtt korban is jelentkezhet a betegség. Az arcüreggyulladás leginkább valamilyen felső légúti fertőzés részeként jelentkezik, amikor az arcüregben termelődő folyadék nem tud kiürülni az orrnyálkahártya duzzanata miatt és felgyülemlik majd gyulladás keletkezik az orrüregben.

Az itt dolgozó szakorvosok a vizsgálat után eldöntik, hogy melyik a legjobb kezelés a páciens számára. Az allergiás megbetegedések egyik leggyakoribb típusa a szénanátha. A legjellemzőbb tünetek a tüsszögés, orrfolyás, orr- és szemviszketés. Nagyon fontos, hogy a szénanáthát kiváltó ok azonosítva legyen. A szájüregi rákok száma hazánkban nagyon gyakori, ezért nagyon fontos, hogy rendszeres szájüregi rákszűréssel és HPV vizsgálattal időben felismerjük a problémát, hogy minél hamarabb kezelni és gyógyítani lehessen azt. Ha a fentiekben felsorolt problémák valamelyikével küzd, akkor mindenképp forduljon a Belvárosi Orvosi Centrum szakorvosaihoz. Forduljon bizalommal a Budapesti Orvosi Centrumban dolgozó szakorvosokhoz és hívja a +36 30 870-74-27-es telefonszámot, vagy írjon emailt az info@boc.hu email címre.


hunprobalazs