Fürdőszoba burkolás – avagy mit kell tudni róla

A megfelelő burkolás kiválasztása a fürdőszoba felújítás szerves részét képezi. A fürdőszobába hideg burkolást szokás használni. Ebből egyértelműen kiderül, hogy nem csak hidegburkolásról beszélhetünk, hanem létezik ennek egy másik válfaja is a melegburkolás. Lakás felújításban jártasok bizonyára tisztában vannak a különbséggel, sok esetben azonban magyarázatra szorul, mit is értünk egyiken – másikon.

Fürdőszoba burkolás esetén miért nem melegburkolást szokás használni? Nagyon egyszerű, hisz a melegburkolás alatt laminált padló, padló szőnyeg vagy parketta értendő, ezek az anyagok pedig valljuk be nem igazán praktikusak a fürdőszobába. Így tehát marad a hidegburkolás, azaz a csempe, járólap, különböző kőburkolatok. Mondanunk sem kell ezekkel az anyagokkal jóval nehezebb dolgozni, valamint nagy szakértelmet igényel a precíz lehelyezésük. Ugyanis nemcsak a burkolat minőségére kell odafigyelni, de maga a rögzítő anyag kiválasztásánál is roppant körül tekintőnek kell lenni.

Biztosan Ön is hallott már történeteket arról, micsoda kellemetlenségekkel tud járni és mekkora költségeket tud felemészteni egy – egy kontár módon elvégzett burkoló munka. Érdemes ellátogatni a fürdőszoba–felújítás.hu weboldalra, ahol számos hasznos információ mellett, szakértő csapat segítségét is tudja kérni, mind a hidegburkolás tekintetében, mind a fürdőszoba felújítás során felmerülő kérdéseket tekintve. Egy a változásokra nyitott csapatról van szó, mely a hidegburkolás során precíz, időtálló munkára törekszik megrendelői legnagyobb megelégedésére. Mivel a burkolatok alá vagy akár mögé is kerülhetnek vezetékek, esetleg padlófűtés, több szakember összehangolt, átgondolt munkájára van szükség. Ettől a csapattól garantáltan ezt is megkapja.


hunprobalazs