Geotextília alkalmazása a kertben

Ha szeretné tudni, hogy miért is olyan jó választás a Terraplast geotextília, akkor először is tudnia kell, hogy az építőipar egyik legsokoldalúbb termékéről van szó. Széleskörű felhasználási területet kínál, hiszen a mélyépítéstől a tetőig szinte bárhol remekül alkalmazható. A geotextília vagy geotextil természetesen az építőiparon kívül, a kertépítésben is nagy segítséget tud nyújtani a felhasználók számára.

[adsense_id=”1″]

Amennyiben szeretne biztosra menni, a legjobb termékeket akarja kertjében látni, akkor érdemes mellettünk döntenie, hiszen fontos, hogy a szűrésre, elválasztásra vagy megerősítésre használt geotextília megfelelő módon legyen kiválasztva, hogy az elvezetendő folyadékmennyiség a geotextil síkjában fellépő húzóerők és a várható normálterhelés függvényében történjen.

Geotextília

Geotextília

A geotextília a kertekben, a kavicsréteg alá terítve képes megakadályozni a felgazosodást és a kavicsréteg talajjal való összekeveredését, illetve a kavics talajba süllyedését. A térkő burkolat alá fektetve pedig terhelés elosztó rétegként funkcionál, megakadályozva így a felület hullámosodását. A geotextília a kerti tavak fóliája alá is remek választás, mivel a tó alá fektetve megvédi a fóliát a növények gyökereitől, ezáltal pedig a kilyukadástól is. Abban az esetben, ha geotextíliával a drén csövet betekeri, tartósan megvédi a cső perforációit az eltömődéstől, miközben a vizet átengedi. Végül, de nem utolsó sorban a geotextília ideális ideiglenes védelmet nyújt a füvesített területen zajló építési munkáknál is, mivel megóvja a gyepet a szennyeződéstől.

Forduljon hozzánk Ön is bizalommal az anyagánál fogva gyökérálló és korhadásmentes geotextília érdekében, melynek mechanikai tulajdonságai sokkal jobbak, mint a hagyományos eljárással készülő geotextil társaié! A magas minőség és a kedvező árak érdekében készséggel állunk rendelkezésére!

Forrás: Geotextília alkalmazása a kertben


hunprobalazs