Geox gyerekcipők minden mennyiségben!

Az Empire Kids weboldalán rengeteg gyerek ruha illetve cipő rendelhető meg lányoknak és fiúknak egyaránt. A lány és fiú szandálok például nagyon kelendőek most, hogy beköszöntött a nyár. Az egyik Geox lány szandál például egy rendívül aranyos rózsaszín mintás szandál, három tépőzárral lett ellátva, amelyek állíthatóak, és ezt a szandált könnyű tisztán tartani.

Geox gyerekcipők tehát kedvezményes áron kaphatóak az empirekids.hu weboldalon. A Geox zárt orrú lány szandál sötétkék és rózsaszín színű, kapható 24, 25 illetve 26-os méretekben és most akciós áron elvihető, tehát nem érdemes elszalasztani ezt a lehetőséget. A Geox csillogó kék szandál szintén kislányoknak való, ráadásul ez egy elegánsabb darab. A szandál 2 tépőzárral rendelkezik, az elülső pedig sötétkék és csillogó, tehát igazán elegáns szandál, viselhető például egy születésnapra vagy zsúrra. Webáruházunkban továbbá többféle fiú szandál is kapható, mint például a Geox szandál, amely többféle színben és stílusban kapható, ráadásul ezeket most mind kedvezményes áron megvásárolhatja.

A Geox fiú zárt szandál egy rendkívül kényelmes viselet lehet. Három tépőzárral rendelkezik, amelyek állíthatóak, és most ez is akciós áron elvihető. Amennyiben tehát kisfiának vagy kislányának szandálra van szüksége, ne habozzon, böngésszen weboldalunkon, hogy megtalálja a tökéletes lábbelit! Ha további információkat szeretne megtudni webáruházunkról vagy a gyerekcipőkről, mindenképpen érdemes fellátogatni weboldalunkat az empirekids.hu-t, ahol bővebb leírást találhat. Ha kérdéseket szeretne feltenni valamelyik termékünkről, erre van lehetősége, csak keresse fel bátran ügyfélszolgálatunkat az info@empirekids.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 20 99 81 351 telefonszámot.


hunprobalazs