Ginop 3.2.1 – a modern vállalkozások programja

A Ginop 3.2.1 a modern vállalkozások programja, vagyis ez a program elősegíti a vállalkozások piaci helyzetét. Fejlesztéseinket kivitelező informatikusaink már évekkel ezelőtt elkötelezték magukat arra, hogy marketing szemléletekkel segítsenek a vállalkozásokon és hogy az általunk biztosított rendszerekkel minőségi szolgáltatásokat tudjunk nyújtani a már szinte teljesen digitális Magyarország egész területén.

Ginop 3.2.1 tehát elérhető méghozzá kedvezményes áron Nyíregyháza közelében a forweb.hu weboldalon. Szakembereink olyan informatikai megoldásokat nyújtanak és olyan fejlesztéseket alkalmaznak, amelyek által hatékonyabb lesz az ön vállalatának működése is! Szolgáltatásaink között ott van a weboldal készítés, a webáruház készítés, a domain regisztráció, a tárhely szolgáltatás, az arculat tervezés, az online hirdetések elkészítése, mobil alkalmazások készítése, adatintegráció, felhő alapú megoldások, keresőoptimalizálás, illetve mobil alkalmazás készítése is. A Ginop 3.2.1 program elérhető funkciói a következők: egyedi arculat, galéria modul, oldaltérkép, SEO kialakítás, adminisztrációs felület és Google Analytics statisztika integrálása valami videógaléria modul.

Ez a csomag most akár 20%-os kedvezménnyel is elérhető. Egyedi vállalatirányítási rendszer fejlesztése is elérhető természetesen, szintén 20%-os kedvezménnyel. Cégünk biztosítani tud 1 órás díjmentes konzultációt is azért, hogy így kialakítsák a marketing stratégiát. Amennyiben többet szeretne megtudni a Ginop 3.2.1-ről, mindenképp érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat a forweb.hu-t bővebb leírásért. Kérdések felmerülése esetén forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz az info@forweb.hu e-mail címre írva, vagy tárcsázhatja akár a +36 70 770 7535 telefonszámot is, és képviselőnk, Berencsi Máté felveszi önnel a kapcsolatot.


hunprobalazs