Green Autókölcsönző – kiránduljon kisbusszal!

Vannak olyan alkalmak, amikor a saját autónk nem elég tágas ahhoz, hogy mindenki elférjen benne. Ilyen például, amikor egy kisebb csapattal szeretnénk elmenni nyaralni vagy kirándulni. Válasszunk egy költséghatékony, kényelmes megoldást és béreljünk kisbuszt a Green Autókölcsönzőtől.

A Green Autókölcsönző kisbusz bérlés lehetőséget kínál Önnek arra, hogy kényelmesen és biztonságosan utazhasson akár rövid, akár hosszú távon. Az itt bérelhető kisbuszok 8-9 személyt képesek elszállítani. Sok olyan alkalom van, amikor egy kisebb csapat indul útnak. Lehet ez egy esküvő, egy közös nyaralás, egy sportrendezvény, egy zenekari fellépés, stb. Sokkal praktikusabb egy kisbusszal utazni, mint több autóval egyszerre, ugyanis nehéz a forgalmas utakon egyszerre haladni, vagy ugyanarra a helyre leparkolni. A bérelhető kisbuszokat minden olyan személy vezetheti, akinek B-kategóriás jogosítványa van. Abban az esetben, ha nincs csapatban olyan, aki vezetni szeretne, vagy esetleg olyan, akinek jogosítványa van, akkor természetesen sofőrszolgálat is igénybe vehető. Külföldi utazás esetén két sofőr áll a rendelkezésünkre. A kisbuszok tágasak, kényelmesek és az utazás alatt nyugodtan pihenhetünk, olvashatunk, beszélgethetünk a többiekkel, stb. Az itt dolgozó sofőrök több éves tapasztalattal rendelkeznek és megbízhatóak. Fontos a biztonság, ezért tudnunk kell, hogy a kisbuszokat folyamatosan ellenőrzik és kiválóan működnek.

Vegye igénybe Ön is a Green Autókölcsönző által nyújtott szolgáltatásokat és béreljen innen kisbuszt. Látogasson el a www.greenautokolcsonzo.hu weboldalra és olvassa el az ajánlatokat. Hogyha bármilyen kérdése lenne a szolgáltatásokkal, autókkal, sofőrökkel kapcsolatban, hívja a + 36 30 229 4110-as telefonszámot vagy írjon emailt az info@greenautokolcsonzo.hu e-mail címre, ahol örömmel válaszolnak majd minden kérdésére.


hunprobalazs