Gyerek modellek – Gyermeki báj, káprázatos tehetség

Sokan nem is gondolnánk, hogy némelyik gyermekben mekkora lehetőségek rejtőznek. Nem szabad hagyni, hogy ezek a gyerekek elkallódjanak, foglalkozásra és támogatásra van szükségük.

Gyerek modellek jelentkezését várjuk a www.kasszandra.hu weboldalára kattintva. Amennyiben Önnek is van otthon egy kis tüneménye, amely különleges adottságokkal rendelkezik, akkor ne habozzon látogasson el a honlapunkra. A honlapunkon található jelentkezési lap által könnyedén felregisztrálhatja a gyermekét, az általunk rendezett szépségversenyre. Amennyiben a gyermek még nem töltötte be a 16. életévét, akkor itt a helye. A jelentkezési lap mellé, csatoljon egy fénykép, amely alapján elbírálásra kerül a kis versenyző. A jelentkezését a weboldalunkon kívül elküldheti még e-mailben, de személyesen is megteheti. Az ország több pontján is tartunk válogatókat, ahova személyesen is eljöhetnek. Amennyiben a jelentkező elnyerte a tetszésünket 8-10munkapon belül felvesszük a szüleivel a kapcsolatot.

A szerződés elkészítése után, készül egy fotósorozat, melyből végül közösen válogatjuk ki a legjobb fotókat. Ezeket a fotókat a szépségversenyeken használjuk fel, ahol már maga a versenyző is megjelenik. Attól függetlenül, hogy milyen eredményekkel zárul a verseny a Menő Manó Gyermekmodell Management adatbankjába, eltároljuk a versenyzők adatait és bármikor lehetősége nyílhat további szereplésre. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést akkor keressen fel bennünket a 0670/562-03-95 telefonszámon, illetve írhat a kasszandragyermekmodell@gmail.com e-mail címre. Forduljon hozzánk bizalommal, és adja meg a hétköznapi gyermeke számára azt a lehetőséget, hogy kipróbálhassa magát, a színpad, kifutók és a reflektorfények világában.


hunprobalazs