Győri szállások elérhető árakon

Bármilyen okból is érkezik Győrbe, nagyon fontos, hogy megtalálja az ideális szállást. Természetesen nem csak a szállás fontos, hanem az ár is komoly tényező. Győr egy igazán dinamikusan fejlődő, pezsgő város, így nem csoda, hogy bőven akadnak itt turisták vagy olyanok, akik itt kezdenek dolgozni.

Győri szállások – Győrben szállások terén igazán nagy a kínálat. Az ide érkezők többsége olyan szállást keres, mely kellőképp színvonalas, ugyanakkor pénztárcabarát. Akik szerényebb költségvetéssel rendelkeznek vagy nem szeretnének komolyabb összeget kiadni szállásra, azoknak érdemes az Etalon Hotelt választani. Az Etalon Hotel kiváló helyen fekszik, az ipari park közelében, nyugodt helyen a Hűtőház utcában. Munkások számára is tökéletes! A szobák két-három ágyasak, valamint mindegyikhez tartozik saját fürdőszoba is. Ezenkívül a szobák felszereltek hűtőszekrénnyel és televízióval is. A szobaár az ingyenes wifi-használatot is tartalmazza. Továbbá minden szobában zárható szekrény is található. A folyosók végén konyhahelyiség található, mely kellőképp felszerelt, így alkalmas sütésre, főzésre vagy étel melegítésre. Az elmúlt években az épület teljesen fel lett újítva, így igazán színvonalassá vált.

Az Etalon Hotel mindennel felszerelt annak érdekében, hogy az ide érkezők igényeinek megfeleljen, továbbá a vendégek ki tudják pihenni magukat. A hotel nagyszerű fekvésének köszönhetően jól megközelíthető gépjárművel és tömegközlekedéssel egyaránt. A hotel udvarában ingyenes parkolásra van lehetőség kisbuszok és személygépjárművek számára egyaránt. Bővebb információkért látogasson el az etalonhotel.hu weboldalra és tekintse meg a képeket, valamint tájékozódjon bővebben a hotel kapcsán!