Győzze le a puffadást könnyedén!

Egyre több embert érint a hasi puffadás, ami legtöbbször a helytelen táplálkozás következménye. A puffadást ugyanis az emésztési folyamat közben összegyűlt gyomor és bélrendszeri gázok keveréke okozza. Magát a gázt szimbiotikus baktériumok, illetve élesztő gombák termelik. A bélgázok sokszor igen kellemetlen szagát általában a bennük található kéntartalmú gázok okozzák.

[adsense_id=”1″]

A puffadás a férfiakat és nőket is egyaránt érinti. A felfúvódásra mégis inkább a férfiak hajlamosabbak. A puffadás, majd ezt követően a bélgázok távozása természetesen normális jelenség. Napi többszöri távozása sem ad okot az aggodalomra, csak ritkán jelent egészségügyi kockázatot. Ettől függetlenül a puffadás rendkívül kellemetlen is lehet. Szerencsére van hatékony és könnyedén elérhető segítség, méghozzá a Degasin formájában. Egy olyan orvostechnikai eszközről van szó, aminek hatóanyaga a szimetikon.

A Degasinban található szimetikon meggátolja, de legalábbis nagyban lecsökkenti a bélgáz képződését. Ennek köszönhetően egyaránt tudja enyhíteni a hasi és bélpanaszokat is. A puffadás elleni hatóanyag hatásmechanizmusa tudományosan is bizonyított tény. Mivel csökkenti a gyomorbélrendszerben a légbuborékok felületi feszültségét, így csökkenteni tudja a gázképződést, a puffadást, és a teltségérzést is, továbbá a kellemetlen gázok árnyékképzését is megakadályozza.

Ha tehát már Önnek is elege van a sokszor kellemetlen puffadásból és annak még kellemetlenebb következményeiből, akkor itt az ideje, hogy felfedezze magának a Degasin kapszulát. Napi egy-két kapszula a főbb étkezések után egy nagy pohár vízzel leöblítve máris a segítségére lehet. A bővebb információk érdekében keresse fel honlapunkat, illetve győződjön meg saját maga a Degasin puffadás csökkentő erejéről!


hunprobalazs