Ha balatoni kikapcsolódás, akkor válassza a Csenge Panziót!

Itt az ideje, hogy végre megajándékozza Önmagát és kedvesét, vagy akár az egész családot egy varázslatos balatoni kikapcsolódással, hogy végre együtt töltsenek pár napot, hogy minden az együttlétről, Önökről szóljon. Ebben kínál segítséget a Balatonszárszó központjában található Csenge Panzió igazán kedvező árakkal, színvonalas szolgáltatásokkal, készséges kiszolgálással, mindenre kiterjedő figyelmességgel!

[adsense_id=”1″]

A Csenge Panzió 2013 folyamán lett teljesen felújítva annak érdekében, hogy minden kedves vendég elvárásnak tökéletesen eleget tudjunk tenni, hogy valóban azt a minőséget tudjuk nyújtani, melyet magunk is elvárnánk. Minden egyes szoba egyedi hangulatot áraszt, kényelmes bútorokkal szolgálja a vendégek kényelmét, a zavartalan pihenést. Az év minden szakában biztosított az optimális klíma, hiszen szobáink mennyezet-hűtésű, és fűtésű rendszerrel vannak ellátva. Mindemellett Csenge Panzió egész területén elérhető az ingyenes WIFI, amihez bármikor csatlakozhat.

Csenge Panzió szoba

Csenge Panzió szoba

Számunkra valóban jelentőséggel bír az, hogy minden vendég kényelmét kiszolgáljuk, így mozgássérültek számára kialakítottuk az akadálymentesített szobákat is, melyeket természetesen könnyedén megtudnak közelíteni, avagy adott a gondtalan közlekedés.

A kültéri fűtött medence és a napozó ágyak által elmélyülhet gondolataiba, elfeledheti a hétköznapi gondokat, teljesen feltöltődhet pozitív energiával. Az aktív kikapcsolódás hívei pedig élvezhetik a mesésen szép balatoni tájat egy kerékpáros kirándulás során, hiszen a Csenge Panzió által adott a kerékpár bérlés szolgáltatás is.

A balatonszárszói Csenge Panzió a legjobb választás, ha egy hangulatos, emlékezetes, zavartalan, békés, de mégis élményekkel teli kirándulás az, melyen szeretne részt venni! A színvonalas szolgáltatások, a kedvező árak, a csodás táj várja! Látogasson el a csengepanzio.hu honlapra a bővebb információk érdekében!

Ide kattintva értheti el a Csenge Panzió hivatalos weboldalát!


hunprobalazs