Ha dugulás a gond, a csőgörény segíthet!

Napjainkban is egyre többen választják a természetes megoldást az élet számos területén, így a duguláselhárítás esetében is. Régen csakis a zöld útját ismerték a csatornatisztításnak. Az eldugult vezetékekbe például patkányt eresztettek, ezután pedig lezárták a csövet. Az állít így csakis előre haladhatott, és a legtöbbször sikerült is átrágnia magát a duguláson.

[adsense_id=”1″]

Ma már ettől sokkal modernebb, professzionális megoldásokat alkalmaznak a dugulás elhárításával foglalkozó szakemberek. A csőgörény sok esetben hatékony eszköz Budakalászon. Egy hengeres, a felületén pedig lapos csatornákkal rendelkező eszközről van szó, amit folyadékáram visz előre a csőben. Az eszközt úgy alakították ki, hogy képes legyen eltávolítani a lerakódásokat a lefolyóban.

A duguláselhárítás során használható csőgörény a szennyvíz elvezetőn halad át, így kitakarítja a homokot, az iszapot és más egyéb, a csőben lévő szennyeződést is. Az üledékesedés miatt kialakuló veszélyes, mérgező gázok megelőzéséhez is hozzájárul ily módon.

A duguláselhárítás Budakalász kerületében tehát sokszor megoldható a csőgörénynek hála, ám ha nem tud segíteni a praktikus kis eszköz, akkor hívja csapatunkat és mi máris a segítségére leszünk gyors és hatékony munkával!


hunprobalazs