Ha egy kiváló biztonsági rendszerre van szüksége

Hogyha biztonságban szeretné tudni értékei, vagy egy megfelelő biztonsági rendszerre lenne szüksége, akkor ne habozzon és keresse fel a Banktech Safe Kft. munkatársait. A Banktech Safe egy, már több mint húsz éve sikeresen működő vállalkozás, amely vezető szerepet tölt be hazánkban a banktechnológia területén.

A http://www.banktechsafe.hu/ webáruházban mindent megtalál, ami ahhoz kell, hogy biztonságban legyenek az értékei. A több mint húsz év alatt történő folyamatos fejlődés során felhalmozott tapasztalatnak köszönhetően, garantált a precíz munkavégzés és a legjobb biztonsági rendszer kialakítása. Minden helyiségben, legyen az szálloda, irodaház, bank, pénzintézet, az itt dolgozó szakemberek a kockázatoknak megfelelő biztonsági szinten alakítják ki az integrált védelmi rendszereket, amelyek felölelik a vagyon-és tűzvédelmi felügyeleti rendszerek, berendezések, kártyás beléptető és videokamerás figyelő, számítógépes felügyeleti rendszerek megtervezését és kivitelezését. Az itt dolgozók kiválóan ismerik a nyugat-európai gyárak technikai hagyományait és kulcsrakész átadással képesek megvalósítani az ügyfelek elképzeléseit.

A Banktech Safe Kft. a MABISZ által minősített berendezési tárgyakat, eszközöket forgalmaz és ajánl, amelyek a legmagasabb műszaki színvonalat képviselő európai minősítő rendszernek, az EUROSAFE ajánlásoknak, valamint a német VDMA és az osztrák VSÖ szabványoknak felelnek meg. Tanácsadás esetén az itt dolgozó kollégák a legjobb tudásuk szerint segítenek majd Önnek megtalálni a legmegfelelőbb biztonságtecnikai megoldást. Látogasson el Ön is a www.banktechsafe.hu weboldalra, hogy minél többet megtudhasson az itt igénybe vehető szolgáltatásokról, a megvásárolható termékekről stb. Abban az esetben, ha bármilyen kérdése lenne, hívja bizalommal a +36 1 204 66 42-es telefonszámot vagy írjon emailt az info@banktech.hu email címre.


hunprobalazs