Ha eldugul a vécé…

A dugulás soha nem jöhet jókor és nem alakulhat ki jó helyen. De talán az összes verzió közül a legrosszabb, amikor a vécében jelentkezik. A duguláselhárítás XVII. kerület munkatársai villámgyorsan a helyszínre érkeznek és szakszerű eszközökkel oldják meg a sürgető problémát.

[adsense_id=”1″]

Dugulások szempontjából a lakás egyik legkényesebb pontja a wc. Kísérletezhetünk szódabikarbónával vagy kézi hajtású spirállal, a duguláselhárítás XVII. kerület utcáiban tevékenykedő szakemberei szerint ezek vajmi keveset érnek. Ha a wc lefolyója elzáródott és a víz már ömlik kifelé a kagylóból, nincs az a lefolyótisztító szer vagy a házi praktika, amit be lehetne vetni. Ilyenkor egyetlen megoldás létezik: mielőbb igénybe venni a lefolyótakarítás XVII. kerület egészén a nap 24 órájában elérhető szolgáltatást.

A képzett és tapasztalt szakemberek már telefonon keresztül is hasznos tanácsokkal szolgálnak a nagyobb baj megelőzése érdekében, de 2 órán belül garantáltan a helyszínre érkeznek. Ugye Ön is szeretné megmenteni wc-jét és tartós megoldás keres a problémára? Falbontás nélküli duguláselhárítás XVII. kerület valamennyi részén, 30 napos garanciával!


hunprobalazs