Ha eldugult a WC, tedd próbára a WC pumpát!

Megannyi hatékony duguláselhárító módszer létezik, ami segíteni tud, amit otthon is bármikor tudunk alkalmazni, ha a WC felmondta a szolgálatot. Az egyik legegyszerűbb és leginkább hatásos duguláselhárító segédeszköz mégis a jó öreg WC-pumpa. Azt viszont már kevesen tudják, hogy annak helyes használata is nagyon fontos, nem mindegy hogyan is vetjük be. Mivel a legtöbb háztartásban megtalálható a WC pumpa, így most eláruljuk helyes használatát is.

[adsense_id=”1″]

A WC-pumpa helyes használatának módja nagyon fontos, hiszen annak a lefolyóra való helyezése nem olyan pofon egyszerű, ha azt akarjuk, hogy a duguláselhárítás VI. kerület területén valóban sikeres is legyen. Tudni kell, hogy mielőtt a pumpát lefolyóra helyeznénk rá kell önteni egy kis  meleg vizet, de lehet egy kevés mosogatószert is tenni a lefolyóba. Ha van túlfolyót, akkor azt be kell dugaszolnunk egy nedves ronggyal.

Hogy a pumpával történő duguláselhárítás VI. kerületben meghozza a várt eredményt teljesen le kell fednünk a WC-pumpával a lefolyót, valamint folyatnunk kell rá annyi vizet, hogy az teljesen lefedje a gumiharangot. Ha ez megtörtént akkor már csak annyit kell tennünk, hogy egy hirtelen mozdulattal fel-, majd lehúzzuk azt többször is, egymás után. Ha szerencsénk van, akkor a dugulást ezzel ki is végeztük.


hunprobalazs