Ha eredeti Electrolux porzsákokat keres, nálunk a helye!

Nem kell azonnal kétségbe esnie, ha kedvenc porszívója felmondta a szolgálatot, esetleg csak nem épp úgy működik, ahogyan kellene, ha a porzsák már elöregedett, elszakadt és így nem tölti be a szerepét, hiszen AEG, Electrolux és Zanussi hivatalos márkaszervizünk és alkatrészboltunk segítségére lesz. Amennyiben tehát működési problémát tapasztal, új porzsákra van szüksége, akkor csak hívnia kell szervizünket, vagy töltse ki a weblapunkon megadott online űrlapot és a gond máris megoldva.

[adsense_id=”1″]

A Lux Parts Kft. által az AEG, Zanussi, Electrolux porzsákok, illetve a Magyarországon forgalmazott porszívók többségéhez illő porzsák könnyedén és gyorsan beszerezhető lehet. Nálunk igazán kedvező feltételek mellett vásárolhatja meg a készüléke számára megfelelő porzsákot. Cégünk kizárólag gyári, avagy eredeti AEG, Zanussi, Menalux és Electrolux porzsákokat értékesít, így a termékek minősége felől nem is lehet kétsége. Természetesen az Electrolux csoport által gyártott, forgalmazott háztartási készülékek javítását is vállaljuk, méghozzá garanciálisan és garancia időn túl is.

Mivel arra törekszünk, hogy lépés tartsunk az egyre magasabb technikai elvárásokkal, hogy mindenben ügyfeleink segítségére legyünk, így az Electrolux porzsákok mindegyike adott szervizünkben, a legújabb készüléke számára is megtalálhatja nálunk a megfelelő alkatrészeket. Tudnia kell, hogy a meghibásodott készülékébe mi csakis eredeti, gyári alkatrészeket építünk be, továbbá az alkatrészekre fél éves garanciát is vállalunk.

Forduljon hozzánk bizalommal, avagy amennyiben Electrolux porzsákot keres, írja meg nekünk porszívója típusát és kollégánk azonnal felkeresi Önt telefonon vagy e-mailben, hogy a részletek egyeztetése után máris beszerezhessük a megfelelő terméket! Ne feledje, a Lux Parts Kft. a legjobb választás, ránk bizton számíthat!


hunprobalazs