Ha ezt a vitamint szedi soha nem lesz szúnyogcsípése

A világon minden ember imádja a nyarat, de sajnos a nyárral együtt járnak a szúnyogok is, amiket már kevésbé imádunk. Az a csúnya igazság, hogy márpedig ez a kettő mindenképpen együtt jár, és az, hogy ezeket a kellemetlen szúnyogokat vegyipari termékekkel tartsuk távol senkinek sincs a napi teendője között, ezért igencsak megnehezítik a mindennapi életünket.

Már egészen 1956 óta lehet kapni szúnyogriasztót, de ezeknek van egy jellegzetes szaguk amit nem mindenki bír, vagy félnek a riasztó mellékhatásaitól. Ha ön is azok közé az emberek közé tartozik, akik nem szívesen használnak szúnyogriasztót, akkor jobban jár, ha B1-vitamint szed, mert ez a legegyszerűbb és legkönnyebb szúnyogriasztó. Az orvosszakértők szerint ha van elegendő B1-vitamin a szervezetben, akkor a szúnyogok éreznek majd egy élesztős szagot rajtunk, ami miatt nem tetszünk majd nekik, de nyugodjon meg, ez csak a szúnyogokra érvényes, az emberek nem érzik ezt az élesztős szagot. Ha viszont a szúnyogok éreznek egy fuvallatot ebből a szagból, boldogan szállnak át más célpontra, és csípés mentesen hagyják az ön bőrét.

A B1-vitamint legkönnyebben úgy tudjak bevinni a szervezetébe, ha naponta 100 mg tiamint szed, ezután pedig már két hét múlva látható lesz, hogy a szúnyogok elkerülik önt. Ha ez nem működik, akkor kipróbálhat egy másik természetes szúnyogriasztót, amivel elkerülheti a vegyipari termékek használatát riasztóként. Mindössze 4 összetevőre van szükség: levendula olajra, teafa olajra, varázsdióra, illetve lehűtött forralt vízre. Egy permetező üveget töltsön meg félig a forralt vízzel és győződjön meg róla, hogy elég hideg e. Ezután adjon hozzá fél teáskanál varázsdiót, 15 csepp teafa olajat, illetve 15 csepp levendula olajat. Keverje össze őket és használja amikor szüksége, néhány nap után már látható is lesz, hogy a szúnyogok távol tartják magukat öntől, és nyugodtan aludhat egész nyáron.


hunprobalazs