Ha homlokzati hőszigetelés, akkor hungarocell!

Tudni kell, hogy házunk falszerkezetei bizony egész évben erős igénybevételnek vannak kitéve, gondoljunk csak az időjárás viszontagságaira. Az így kialakult hőingadozás miatt viszont a szerkezet mozog, és ennek a mozgásnak hatására a homlokzatok elvesztik stabilitásukat, megjelennek az első hajszálrepedések és penészedések. Ezen tényezők megfelelő homlokzati hőszigetelés nélkül csökkentik Ön és családja komfortérzetét, sőt nagy hatással van a fűtési költségek emelkedésére is!

[adsense_id=”1″]

Az egyedülálló hungarocell homlokzati hőszigetelés viszont segítő kezet nyújt az Ön számára is, hiszen segítségével a fűtési költségeit akár 30-40%-al is lecsökkentheti. Homlokzati hőszigetelés nélküli háza falain a fűtési energia 40-50%-a is elveszhet. A veszteség a szakszerűen beépített hungarocell homlokzati hőszigetelés segítségével nagymértékben csökkenthető, illetve hatékony védelmet kínál a nyári túlmelegedéssel szemben.

Homlokzati hőszigetelés

Homlokzati hőszigetelés

Érdemes a hungarocell mellett döntenie, hiszen a leggazdaságosabb homlokzati hőszigetelésről van szó, egy olyan hőszigetelő lemezről, mely tradicionális minőséget kínál kipróbált anyag mellett, a Coratrend Akril vödrös vakolattal 1000 szín közül választhat, adott a színtartósság és a fokozott ellenállás az algásodással szemben, valamint valódi tartósság és rendszerbiztonság jellemzi az általunk biztosított homlokzati hőszigetelést.

Forduljon hozzánk bizalommal, óvja meg otthonát a környezeti hatásokkal szemben, hiszen a homlokzati hőszigetelésre fordított pénz azonnal megtérül, avagy a legjobb befektetés, amit csak tehet otthona érdekében! Az épület értéke a hungarocell által jóval magasabb lesz, kedvezőbb fenntarthatóság és a megújult szép külső fogja jellemezni. Keresse fel internetes portálunkat és kérjen személyre szabott ajánlatot akár már ma!


hunprobalazs