Ha van iPhone 5 tok, nincs karcolás!

Nem figyelhetünk állandóan a telefonunkra, még akkor sem, ha az értékes számunkra. Egy új iPhone 5 nem olcsó mulatság, de ettől függetlenül rohanó világunkban hajlamosak vagyunk azt gondolkodás nélkül zsebre vágni, táskába dobni, vagy a nagy kapkodásban véletlenül leejteni. Egy-egy karcolás, vagy egy csúnya esés viszont teljesen eltudja csúnyítani szeretett készülékünket, így azt még hónapokig, vagy évekig karcolásokkal „díszítve” vagyunk kénytelenek használni.

[adsense_id=”1″]

Az iPhone 5 tok szerencsére remek megoldást kínál! Online áruházukban rengeteg különféle tok várja az érdeklődőket, így nálunk mindenki megtalálhatja a saját egyénisége számára leginkább szimpatikus darabokat. Teljesen felesleges tehát az üzleteket járni, netalán beutazni a városba egy iPhone 5 tok miatt. Elég, ha egyszerűen felkeresi online kínálatunkat, választ egy tokot a sokaságból és mi azt kedvező árak mellett kiszállítjuk a címére. A tokot így gyorsan használatba veheti, az a jövőben védelmet nyújt készüléke számára.

Az általunk biztosított termékek között adott például a Speck CandyShell iPhone 5 tok. Egy karcálló kemény műanyag héjról van szó, mely kiemelkedően kényelmes fogást biztosít.

Rezgéscsillapító lyukacsos TPU szilikon belső borításának köszönhetően tökéletes védelmet kínál, emellett remekül illeszkedik a telefonra, annak valóban egyedi megjelenést kölcsönöz. Természetesen adottak az Apple gyári szilikontokjához hasonló lyukacsos iPhone 5 tokok is, melyek logó kivágással rendelkeznek.

Ha hozzánk fordul, akkor csak válogatnia kell a kitűnő iPhone 5 tokok közül és mi máris szállítunk! Végre nem kell az üzleteket járnia egy-egy tok miatt, és nem is kell a jövőben attól tartania, hogy iPhone készüléke sérülést szenved el, hiszen a megoldás adott, éljen vele mihamarabb!


hunprobalazs