Használd ki a helyettesítési szezont, szerezz munkát!

Azt nem kell különösebben ecsetelni, hogy milyen nehéz jól fizető munkahelyet találni. Bármilyen szakmáról is legyen szó, ha munka még akadna is, a fizetés már édes kevés lenne ahhoz, amit az ember megérdemel. Ha mindebből eleged van, úgy döntöttél, hogy itt az ideje a sarkadra állni, emellett még az utazás sem okoz gondot számodra, akkor fedezd fel a hajós munkák világát a Crew Agency által!

[adsense_id=”1″]

Nemrég beindult a helyettesítési szezon folyami hajókon. Ez annyit tesz, hogy most akkor is vállalhatsz munkát hajón, ha csak szeretnél egy kis pénzt félre tenni, de nem akarod otthonod huzamosabb időre elhagyni. Pár hét, illetve hónap alatt annyi pénzt kereshetsz, melyből aztán több hónapig is megélhetsz, illetve belekóstolhatsz egy kicsit a hajós munkákba. Ha megtetszett a környezet, ha bírod a tempót, akkor legközelebb már akár egy hosszabb utat is bevállalhatsz.

A helyettesítési szezonban a folyami hajókon jelenleg több pozíció is szabad. Keresünk felszolgálókat, bartrendereket, szobalányokat, emellett konyhai kisegítők és szakácsok jelentkezését is várjuk. Persze néhány alapvető feltételnek mindenképp eleget kell tenni, ezt jó ha tudod. Amit a hajós munka megkövetel, az a legalább négy csillagos szállodában szerzett szakmai tapasztalat, de a hajós tapasztalat még nagyobb előnyt jelent. Az angol, vagy a német nyelvtudás, továbbá a szakirányú képesítés egyes pozíciók esetében ugyancsak szükséges.

Ha minden feltételnek eleget teszel, ha szívesen kipróbálnád magad, ha szeretnél egy kicsit világot látni, ha egy magas kereseti lehetőséget nem akarsz elszalasztani, akkor a helyettesítési szezont a folyami hajókon egyszerűen nem hagyhatod ki! Jelentkezz bátran, a Crew Agency irodája várja megkeresésed, hogy aztán együtt megtaláljuk a számodra leginkább megfelelő hajós munkát!


hunprobalazs