Használt laptop a Laptop-bázis oldalán!

A laptopbazis.hu webáruházban nyugat-európai nagyvállalatok által gyártott laptopokat vásárolhat meg, méghozzá kedvezményes áron, és teljesen ingyenes házhozszállítással. Használt laptopjaink rendkívül jó állapotban vannak, és nálunk találkozhat például Dell laptopokkal, HP laptopokkal, de akár Toshiba használt laptopokkal is.

Használt laptop kínálatunk egyik legjobb darabja a HP Elitebook 6930P, amely most 44%-os kedvezménnyel kapható, sztereó hangszórókkal, DVD író/olvasóval rendelkezik. A laptop tesztelve volt, esztétikailag gyönyörű, műszakilag pedig hibátlan. Ez a laptop kifejezetten üzleti célokra készült, külső burkolata platina színű, billentyűzete pedig a HP-ra jellemző víz- és karcálló Durakey, amely most matt fekete színű. A Dell Latitude E5400 is egy kifogástalan darab, hiszen mindennapi használatra tökéletesen szolgál, például levelezésre, kommunikációra és multimédiás szórakozáshoz is. Ez a laptop még a HD filmeket is lejátssza, nagy felbontású LED kijelzővel rendelkezik, így a filmnézés egy igazi élmény lehet.

A Toshiba Satellite A-300 1-JH is egy kiváló laptop, amely általános felhasználásra ajánlott, játékokra, internetezésre, de akár kisebb munkák elvégzésére is. HD LED kijelzője gyönyörű és tiszta képet biztosít. A Samsung R530 egy szép állapotú laptop, amely új akkumulátorral rendelkezik, egyedi bordó fényezésű, beépített webkamerával és mikrofonnal is rendelkezik. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keresse fel bátran weboldalunkat a laptopbazis.hu-t, ahol további információkat, és teljes laptop kínálatunkat is megtalálhatja. Ha kérdések merülnének fel, ezeket bátran felteheti ügyfélszolgálatunknak a pcdcomputerkft@gmail.com e-mail címen, vagy tárcsázza bátran a +36 70 381 8839 telefonszámot.


hunprobalazs