Hasznos tippek a tökéletes szekrény kiválasztásához

Több száz különféle szekrény található a piacon, két-, háromajtós, tolóajtós, tükrözött, falra szerelt és szabadon álló. És ez csak a külső – miután kinyitotta az ajtókat, korlátlan lehetőségek állnak a fiókok, polcok és cipőtartók kombinációjára és konfigurálására, amelyeket be lehet építeni egy szekrénybe. Ezért is olyan nehéz a választás.

Az első kérdés, amit szekrény vásárláskor fel kell tennie magának: milyen tárolóhelyre van szüksége? Ruhákat szeretne fellógatni, cipőpolcokra, fiókokra van szüksége kisebb ruházati cikkekhez, kozmetikumokhoz vagy kiegészítőkhöz, esetleg ezek kombinációjára vágyik? Miután pontosan meghatározta, hogy a ruhásszekrény melyik részét fogja használni, elgondolkodhat azon, hogy pontosan mire fogja felhasználni, amely elősegíti a külső és belső jellemzők meghatározását. Fontos azt ismerni, hogy mennyi hely kellene a ruhák fellógatásához. Ha hosszú kabátot, estélyi ruhát és köntöst szeretne tárolni a szekrényben, akkor valószínűleg hosszabb helyre lesz szüksége, míg az öltönyök, rövid ruhák kényelmesen elférnek egy kisebb függő helyen.

A polcok és a fiókok kapcsán gondolja át alaposan azt, hogy mit fog elsősorban rajta tárolni. Sok szekrény most szuperinnovatív belsőépítészeti megoldásokat kínál beépített cipőtartókkal, ékszerfiókokkal és állítható lyukakkal, amelyek javítják a szervezési lehetőségeket, csökkentik a rendetlenséget és potenciálisan szükségtelenné teszik a kiegészítő bútorok használatát a hálószobában. A polcok mélységét szintén figyelembe kell venni- egy bizonyos ponton túl egy mélyebb polcon a ruhák eltűnnek, ami azt jelenti, hogy nehézséget okozhat ezek megtalálása hátulról. Pontosan mérlegelje, hogy a hálószobában mekkora helye van egy szekrénynek, és legyen teljesen biztos benne, mert egy nagy bútordarabot gyakran nehéz mozgatni és sok szobának csak egy bizonyos helye van egy ilyen méretű tárgy számára, ezért tökéletesen illeszkednie kell.


hunprobalazs