Hatásos hangyairtás permetezéssel!

A hangyairtás szükségszerű, hiszen a hangyák megfertőzhetik az élelmiszereket, valamint a kórházakban is a betegekre ragaszthatják a fertőző organizmusokat. A hangyairtásnak két módszere is van, fizikai illetve kémiai, amelyek egyaránt hasznosak lehetnek. Ha nem akarja, saját maga elvégezni a piszkos munkát mi az eurokartevoirtas.hu weboldalon küldünk valakit, aki majd megoldja a problémát.

A kémiai hangyairtás egyik módszere a permetezés, a hangyák vonulási sávjának mentén szokás végezni. Ez a módszer rendkívül gyors és egyszerű, viszont nem elég hatásos, hiszen ez a módszer csak a dolgozó hangyákkal végez, nem az egész bollyal. A gélezés lehet a leghatásosabb módszer, amelynek hatása akár 3-4 hétig is eltarthat. A gélezés során a speciális anyag odavonzza magához a hangyákat, akik azután egy szempillantás alatt beviszik az anyagot a bolyba, és feletetik a lárvákkal valamint a királynővel, így saját maguk teszik tönkre a hangyabolyt. A porozás is egy kémiai módszer, aminek hatása akár 2 hónapig is tarthat, de ez nem mindig sikeres, szóval ezt nem ajánljuk.

A fizikai módszerek közé tartozik a porszívózás, de ez sem mindig sikeres, hiszen lehet, hogy a hangyák találnak maguknak más élelemforrást, így a legjobb fizikai módszer a hangyaboly felszámolása lehet. Ez akkor a leggyorsabb és leghatékonyabb, ha a hangyaboly egy mozgatható tárgyba költözött, így ezt gyorsan kidobhatjuk vagy akár el is égethetjük. Ha további információkat szeretne megtudni a hangyairtásról, vagy igénybe venné cégünk hangyairtó szolgáltatásait, bátran keresse fel weboldalunkat az eurokartevoirtas.hu-t. Ha kérdezni szeretne, ezt megteheti, csak vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az eurokartevoirtas@gmail.com e-mail címen, vagy tárcsázza a 06 70 70 22 409-es telefonszámot.


hunprobalazs