Hogy érdemes viselni a farmert?

Mindenkinek megvan a kedvenc farmere. Végül is érthető, hiszen ezek tartósak, és évről évre stílusosak maradnak, tehát soha nem mennek ki a divatból. Ugyanazt a farmert hosszú ideig is lehet viselni mindig más stílusban, párosítva őket régi vagy éppen teljesen új elemekkel.

A továbbiakban arról olvashat, hogy melyik testalkathoz melyik farmer illik igazán. A körte alakú nőknek általában kisebb melleik és nagyobb csípőjük/combjuk van, ezért fontos, hogy az alakzattal egyensúlyt hozzunk létre. Ha önnek is körte alakja van, kerülje a magas derekú farmert, mivel ezek szétszóródnak az alakján. Ehelyett válassza az alacsony és közepes magasságú farmert boyfriend vagy cropped stílusban. Ezek a farmerek segítenek kiegyensúlyozni a combokat. A hosszú lábakat a farmer viselésére találták ki, ezért használja ki ön is magas alakját egy csinos farmerrel. Általában véve, a magas derekú farmer a legjobban a hosszú lábon néz ki, és inkább kerülje a kivágott stílusokat, helyette válassza azokat, amelyek a bokáig érnek vannak, vagy kicsit annál feljebb. Próbálja ki a mom-jeans típusú farmereket, hogy megmutassa karcsú alakját.

Ha ön elég szerencsés és homokóra-alakja van, akkor azt tapasztalhatja, hogy a legtöbb farmer stílus jól áll önnek. Ha azonban igazán szeretne ábrázolni az alakját, a magas derekú farmer vagy a szűkszárú farmer a legjobb. A szűkszárú farmer követi a lábad hajlását, kiemelve a nőies formáját. Az oszlop alakú nők sportosabbak, de kissé férfiasnak tűnhetnek, ha nem megfelelően hordják a farmert. Válasszon tehát olyan stílusokat, amelyek formát és görbéket hoznak létre az ön számára. Próbálja ki a szűkszárú és a mom-jeans stílusokat. Ezeknek a stílusoknak a vékony illeszkedése elősegíti a combok görbéinek kiemelését, hangsúlyozva alakja női aspektusait.


hunprobalazs