Hogyan frissítsük fel a ruhatárunkat?

Minden nőnek fel kell frissítenie időnként a ruhatárát, hogy ő maga is megújulhasson. Viszont nem szívesen selejtezünk le egyetlen darabot sem, mert kedves emlékek kötnek hozzá, még alig volt rajtunk, szeretnénk belefogyni, vagy csak egyszerűen, mert divatos.

[adsense_id=”1″]

Így viszont könnyen szembetalálkozhatunk a „tele van a szekrény, még sincs egy rongyom sem” érzéssel. Selejtezzünk ki, majd adjunk el, ajándékozzunk el vagy dobjunk ki minden olyan ruhát, amely legalább két szezon óta nem volt rajtunk, nem a méretünk, nem a stílusunk, nem illik össze jelenlegi életvitelünkkel (nem kell tíz kosztüm, ha már nem dolgozunk bankban), nem áll jól a színe vagy a szabása, illetve elhasználódott (kinyúlt, elszakadt, lyukas vagy bolyhos).

Ruhatár felfrissítése

Ruhatár felfrissítése

Az immár rendelkezésünkre álló szabad helyet pedig töltsük fel új ruhákkal, amelyek a fenti összes kritérium ellentétét megtestesítik. Írjuk össze, mire van szükségünk, így elkerülhetjük, hogy olyasmit vásároljunk össze, ami jól néz ki, de nem megy egyetlen meglévő ruhánkhoz sem.


hunprobalazs