Hogyan lehet megakadályozni az instagram feltörését?

Tegnap feltöltött egy képet Instagram-fiókjára, és megosztotta az észrevételeit barátaival, de most valami nincs rendben. Megpróbál a szokásos módon bejelentkezni az Instagrambra, de a hozzáférés megtagadva.

Az online gyorskeresés után rájöhet, hogy Instagram-fiókját bizony feltörték. Ebben a cikkben megvitatjuk, hogyan lehet megvédeni az Ön Instagramját, és elkerülni a számítógépes bűnözők csapdáját. Egy milliárd ember havonta használja az Instagram-ot, ez csábító célponttá teszi a platformot minden hacker számára. Ha észrevette, hogy valami furcsaság történik a fiókjával, vonja vissza a gyanús harmadik fél alkalmazásaihoz való hozzáférést, módosítsa a jelszavát, és engedélyezze a két tényezős hitelesítést. Amikor valaki megpróbálja megváltoztatni az Instagram jelszavát vagy e-mailjét, az alkalmazás megerősítő levelet küld Önnek. Visszaállíthatja ezt a változást, és megakadályozhatja, hogy a támadó átvegye az irányítást a profilja fölött.

Ellopott fiókjának helyreállításához érintse meg a Segítség bejelentkezéshez (Android) vagy az Elfelejtett jelszó lehetőséget (iOS) a bejelentkezési képernyőn, és kövesse az utasításokat. Ha továbbra sem tudja helyreállítani a fiókját, jelentse a problémát az Instagramnak. Miután kapcsolatba léptek önnel, ellenőrizze személyazonosságát. Hogyan állapíthatjuk meg, hogy az Instagram-profilját feltörték-e: Nem tud bejelentkezni a fiókjába, annak ellenére, hogy 100% -ban biztos vagy benne, hogy a hitelesítő adatok helyesek, olyan profilokat követ, amelyeket nem ismer fel. Sokan a Facebook segítségével jelentkeznek be Instagramba és más alkalmazásokba, ami az egyik legnagyobb hiba, amelyet elkövethet. Ha a Facebook hitelesítő adatai nyilvánosságra kerülnek, a hackerek egy pillanat alatt lefoglalhatják az összes kapcsolódó fiókját. Hozzon létre egyedi bejelentkezést minden fiókjához.


hunprobalazs