Hogyan szállítsunk cipőket egy csomagküldővel biztonságosan?

Ma már nyugodtan kijelenthetjük, hogy nincs lehetetlen, vagyis olyan tárgyak, melyek szállítását ne lehetne megoldani csomagküldő szolgálattal.

Ugye Önben is felmerült már a kérdés: hogyan szállítsunk cipőket egy csomagküldővel? Tartson velünk és mindenről beszámolunk! Ma már szinte a vásárlások nagy részét az online webáruházakból megrendelt termékek töltik ki, melyek között megtalálhatunk ruhaneműket, cipőket, illetve mindenféle kiegészítőt is. Talán nyugodtan kijelenthetjük, hogy az online vásárlás által megrendelt termékek között a lábbeli bizonyul legbiztonságosabb vételnek, hiszen általában a standard méreteknél nem lehet gond. Mi most abban nyújtunk útmutatót, hogy megmutassuk, hogyan is érdemes egy lábbelit biztonságosan elcsomagolni a szállításra. Néhány cipő esetén, melyek érzékenyebbek fontos arra, oda figyelni, hogy a dobozban mozogjanak, vagy egymással érintkezzenek, nehogy leütődjenek. Amennyiben a küldött lábbelin találhatóak bármilyen csatok, díszek, melyek karcolást vagy bármiféle sérülést okozhatnak a másik páron, akkor azt szorosan be kell fedni papírral, vagy buborékfóliával.

Amennyiben ezzel meg vagyunk, akkor helyezzük a dobozba egyenként egy-egy védő papírba helyezve, majd tegyük az eredeti dobozába és zárjuk le. Ám, ahhoz, hogy ez a csomag semmiképpen se sérüljön, az eredeti cipős dobozt is külön helyezzük egy másik dobozba. Azért fontos, hogy mindig az eredeti dobozt használjuk, ugyanis azt kifejezetten arra a cipőre tervezték, így nem tud benn feleslegesen mozogni. Ha elkészültünk a biztonságos csomagolással, akkor következik a futárrendelés, melyet megtehetünk telefonon, vagy online. További fontos információkért kattintson a mixpakk.hu weboldalára.


hunprobalazs