Hogyan találjuk meg a tökéletes szőnyeget az otthonunkba?

A mai divatnak köszönhetően a szőnyegek sokkal inkább díszítő elem az otthonokban, mint fontos kellék. Mára már az effajta kiegészítő funkciót betöltő szőnyegek fajtájának száma szinte végtelen.

A szebbnél szebb mintázatú és formájú szőnyegek között megtaláljuk a kerek, kocka, téglalap és aszimmetrikus modelleket is. A szőnyeg választás egyáltalán nem olyan könnyű feladat, mint ahogy elsőre kinéz. Mindig annak függvényében mérlegeljenek, hogy milyen helyiségbe keresi a tökéletes szőnyeget, ahhoz mérten ajánljuk a Shaggy, klasszikus, nyírt illetve még sok más fajtákat. A napjaink legnagyobb szőnyegtrendje talán a Shaggy modellek, melyek különleges hosszú szálakkal rendelkeznek. Ezt a fajta szőnyeget főként nappaliba és a hálószobába ajánlott alkalmazni. Hiszen többek között a szépsége mellett még kényelmet és magas komfortot is biztosít. Teljesen más hangulatot kölcsönözz a szobának, melyben alkalmazzák.

A rengeteg mintának és színnek melyben elérhetőek kedvére válogathat, hogy meglegyen az összhang az otthonában található stílussal. Továbbá még az között is válogathat, hogy 3 illetve 4 cm-es szál hosszúságot szeretnénk. A Shaggy modellekből kollekciókat is kínálunk, melyben egész szőnyeg családok is megtalálhatóak. Így akár az egész otthonunkat ékesíthetjük, és minden igazán harmonikussá varázsolható. A méret kiválasztása is fontos, melyben sokkal inkább a harmónia foglal szerepet, mint a praktika. Ma már igazán széles színskála közül válogathatunk, amely között megtaláljuk a krém, fehér, barna, zöld, bordó, kék, lila, türkiz, fekete és a szürke is. Az mellett, hogy követjük a trendeket, néha sokkal inkább arra figyeljünk, hogy a mindennapokban, melyek a darabok, melyek jól funkcionálhatnak.


hunprobalazs