Hogyan tervezzünk esküvőt a koronavírus idején?

Mivel a házasulandó párok világszerte a COVID-19 világjárvánnyal szembesülnek, a helyes intézkedések meghozatala és a folyamatosan változó forgatókönyv navigálása sokaknak kihívást jelent.

Most néhány gyakori kérdésre adunk választ, amik az esküvőszervezéssel kapcsolatos a koronavírus idején. Kaphatunk-e esküvői biztosítást most abban az esetben, ha el kell halasztanunk az esküvőt a jövő évre? Általában az esküvő elhalasztása olyan potenciális probléma miatt, mint például a koronavírus-aggályok, nem tartozik egyetlen biztosítás alá sem. Ráadásul most, hogy a COVID-19-et világjárványnak nyilvánították, és ismert az oka a dátum megváltoztatásának, nem vásárolhat visszamenőleges biztosítást a koronavírus által okozott problémák fedezésére. Mi történik, ha a beszállítóink vagy személyzetünk lemondja az időpontot a koronavírus miatt? Sajnos nincs sok átfogó szabály arra, ami jelenleg zajlik. A nyílt és őszinte kommunikáció segít mindenkit ebben a helyzetben. Ha valaki a személyzetből a koronavírus miatt lemond, keresse fel a szerződést, hogy meghatározza a helyzet kezelésének legjobb módját. A pároknak emlékezniük kell arra, hogy a személyzetük még soha nem tapasztalta ezt, így mindenki először találkozik ezzel a helyzettel.

A 2020-as esküvői időpontokkal rendelkező párok számára a legfontosabb az, hogy tájékozódjanak és proaktívak legyenek a következő lépések meghozatalában. Tervezni kell előre és haladni kell ezekkel a tervekkel. Tűzzön ki egy új dátumot és mondja el mindenkinek a vendéglistáján. Mindenki megérti, és ez segít nekik a jobb felkészülésben. Jelenleg sok szakember arra ösztönzi azokat a párokat, akik 2020-ban házasodni akarnak, hogy fontolják meg a hétfői esküvőket. Ennek okai egyértelműek: a választott személyzet többsége hétfőn jobban elérhető, mint mondjuk szombaton.


hunprobalazs