Hogyan válasszunk ki a megfelelő szilveszteri öltözetet?

Az év legnagyobb bulija általában a szilveszteri party, melyre ajánlott szépen felöltözni, hiszen mégis csak az új év beköszöntét ünnepeljük.

Viszont, hogy tökéletesen passzoljon a ruhánk a partyhoz, nagyon sok szempontot figyelembe kell vennünk. Az egyik, amely alapján eljárhatunk, hogy milyen buliba készülünk. Itt úgy nagyon mérvadó, hogy milyen korosztályról beszélünk. Melyet az alapján dönthetünk el a legegyszerűbben, hogy utána járunk, hogy mennyire lesz formális, és vannak-e elő írott szabályok, vagy sem. Amennyiben ez megtörtén, akkor elindulhatunk a beszerző útra, ám fontos, hogy figyelembe vegyük bármilyen ruhát is választunk, biztosan lesznek tőlünk csinosabbak és alulöltözöttebbek is. A szilveszter estje mindig a csillogásról kell, hogy szóljon. Ez az buli, ahol semmi sem számít soknak. Felvehetjük a csillámos felsőt a báli szoknyával, melyhez még köves ékszereket is használhatunk és ez az est még ezt is elbírja. Az idén nagy reneszánszát élik a különféle csillámos bársony anyagok. Így, ha ez tükörbársony rózsaszín testhez álló ruhát választunk, abban biztos, hogy azt királynői lehetünk. Évről évre vissza térő kedvencek szilveszterkor a rojtos ruhák, melyek kicsit a 70-es és 80-as évekbe repítenek vissza bennünket.

Amennyiben egy lazább partyra készülünk, ahol nem kötelező a magas elegancia, akkor nyugodtan választhatunk rövidebb ruhákat. Sőt ilyen bulikon még a csinos rövidnadrágok is megállják a helyüket, melyek manapság nagyon sok változatban kaphatóak, mint pl. bőr, csillámos, vagy akár szövet. Ezeket a sortokat kombinálhatjuk egy selyem felsővel és már kész is tökéletes szerelés. Nem esett még szó a cipellőkről, melyek igazán fontos darabjai az öltözékünknek, viszont az mellett, hogy csinos arra is érdemes oda figyelni, hogy kényelmes legyen.


hunprobalazs