Hogyan viseljük úgy a fehér pólót, hogy ne legyen unalmas?

A fehér póló garantáltan mindenki szekrényében ott lapul, hiszen egyszerű, kényelmes, és szinte minden alkalomhoz tökéletes, hiszen többféle ruhadarabbal könnyedén párosítható. Egy fehér pólót akár egy héten keresztül folyamatosan viselhet ha közben kimossa azt, méghozzá úgy, hogy ne is legyen unalmas és egyhangú. Ha tehát kedveli a fehér pólót, de nem tudja hogyan viselj úgy, hogy ne tűnjön egyszerűnek, akkor most megtudhat néhány új trükköt.

Ha a fehér pólót egy sima fekete nadrággal párosítja, akkor szinte bárhová elmehet, hiszen ez a szett hétköznapi hatást kelt, de mégis elegáns. Egy üzleti ebédre, de akár egy szimpla bevásárláshoz is tökéletes lehet. Ha szeretné még egy kis extrával fűszerezni, akkor viseljen hozzá egy élénk színű magassarkút, ez még jobban feldobja majd a szettet. A ruhák alá is nyugodtan felveheti a fehér pólót, hiszen idén ez nagy divat, bár kicsit szokatlan a szemnek, de legalább nem egyhangú. Ha tehát kedveli a furcsa szetteket, akkor bátran vegyen fel fehér pólót egy ruha alá. A fehér póló egy színes, mintás nadrággal is nagyon jól mutat, ráadásul az egyszerűsége miatt nem lesz túl sok a szett összhatása.

A fehér pólót nagy divat idén farmerszoknyával és tornacipővel párosítani, hiszen laza hatást kelt, ráadásul kényelmes viseletet is jelent. A tüllszoknya is igazán elegánsan mutat egy fehér pólóval párosítva, tehát ha nem szeretne megválni kedvenc fehér pólójától, de elegáns helyre készül, akkor nyugodtan felveheti a pólót akár egy élénk színű tüllszoknyával is. A fehér farmer és fehér póló kombináció is igen előnyös lehet, és nem kell megijedni attól, hogy túl sok lesz a fehér, hiszen nyárias, könnyed hatást kelt majd vele. Végül pedig egy megkötős nadrággal is bátran felveheti a fehér pólót, akár egy tárgyalásra, vagy az irodába is, hiszen eleganciát sugároz.


hunprobalazs