Homokszórás kedvező áron elérhető!

A homokszórás folyamán sűrített levegőt alkalmaznak és nagy sebességre gyorsítana fel apró  szemcséket amelyeknek meghatványozódik az energiája. Bővebben erről weboldalunkra kattintva olvashat majd.

A homokszórás többféle változatban elérhető a plasmatech.hu weboldalon méghozzá végtelenül alacsony áron, de mindegyik változatban közös a légkompresszor alkalmazása, amely szolgáltatja a sűrített levegőt ami elengedhetetlen a szemcsék felgyorsításához. A felgyorsított szemcse méretéről és alakjától is függ hogy milyen tisztítóhatást fejt ki, de természetesen a légnyomás is fontos tényező ebben. Nagyon jó megoldás a homokszóráshoz a zárt kabin használata, ebben az esetben a homokszóró szakembert védőfelszerelésének köszönhetően nem veszélyezteti a szabad szemcsék általi potenciális probléma, mint a belélegzés . Ez esetben a felületkezelési eljárás egésze a kabinban történik. Szakembereink mindent megtesznek annak érdekében, hogy a kívánt felületminőség biztosítsák és hogy megfelelő módon válasszák ki a szemcsék paramétereit, így olyan munkát tudunk önnek biztosítani, amilyenre vágyott.

Amennyiben még ennél is több részletet és információt tudna meg a homokszórásról, annak változatairól és arról, hogy hogyan is működik a folyamat, mindenképpen keresse fel a plasmatech.hu weboldalt, hiszen itt mindent megtudhat majd a lézervágásról és egyéb szolgáltatásainkról is amellett, hogy az árakat is megtekintheti. Kérdések felmerülése esetén mindenképpen vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal a +36 96 410 216 telefonszámot vagy küldjön e-mailt bátran az info@plasmatech.hu e-mail címre és itt minden kedves érdeklődővel felvesszük majd a kapcsolatot hogy válaszolhassunk a feltett kérdésekre amik a homokszórással, árainkkal vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatosak.


hunprobalazs