HP toner – Mit érdemes tudni róla?

A toner elengedhetetlen része a nyomtatásnak és ez nem csak a HP márkára igaz, hanem alapvetően bármelyik másikra is. Aki rendszeresen nyomtat, az tisztában van vele, hogy a toner nem csak alapvető része a nyomtatásnak, hanem bizony az ára sem feltétlenül barátságos.

HP toner – Bármelyik márkát és tonerjeit nézzük meg közelebbről, az egységesen elmondható, hogy a márka által gyártott termékek, az úgy nevezett eredeti tonerek megbízhatók, azonban meglehetősen drágák. Ezt különösen az érzi meg, aki nagy mennyiségben szeretne nyomtatni. Toner nélkül már pedig nincsen nyomtatás, ezzel pedig a többség tisztában van. A megoldás egy olyan tonerben rejlik, ami jó minőségre képes, ugyanakkor olcsó is. Ez pedig nem más, mint az utángyártott toner. Az utángyártott tonerek kapcsán gyakran merül fel a kritika, hogy közel sem tudnak olyan jó minőséget produkálni, mint az eredeti tonerek. Ezt azonban szeretnénk megcáfolni, hiszen számos teszt és kutatás ennek ellenkezőjét bizonyította, még pedig, hogy az utángyártott termékek közel olyan jó minőségre képesek, mint az eredetiek.

Ez igaz a világ jelenlegi egyik legnagyobb IT cégére a HP-ra is. A HP a világ élvonalában van laptopok, számítógépek és nyomtatók gyártásában, azonban szoftverekkel is foglalkoznak. A HP két atyja William Redington Hewlett és David Packard. A márka neve vezetékneveik első betűjéből jött létre. Érdekesség, hogy úgy döntötték el, hogy melyikük vezetéknevének kezdőbetűje kerüljön előre, hogy feldobtak egy érmét. Állítólag Packard nyert, azonban úriember módjára engedte, hogy Hewlett nevének kezdőbetűje kerüljön előre. Összegezve, mi azt javasoljuk, hogy ha tonerre van szüksége, akkor látogasson el az onlinetoner.hu webáruházba és tájékozódjon!


hunprobalazs