HP utángyártott toner kedvező árakon

Ma már számos nyomtató áll a vásárlók rendelkezésére elérhetők árakon, köztük az olyan elismert márkák is, mint a HP. A hozzá kapható eredeti toner arany áron érhető el, de szerencsére van ennél olcsóbb megoldás is.

HP utángyártott toner nagyszerű árakon a patronvilag.hu weboldalon. Sokan szeretnének elérhető árakon hozzájutni a tonerekhez, főleg az olyan helyeken, ahol rengeteget nyomtatnak. Aki gyakran vásárol efféle termékeket, az valószínűleg tisztában van az árakkal. Az eredeti tonerek egyáltalán nem olcsók. Nem csoda, hogy sokan inkább az utángyártott változatokat választják. Ezek ugyanis akár tized annyiba kerülnek, mint az eredeti tonerek. Sokan kritizálják az utángyártott tonereket alacsony áruk miatt és a minőségbeli hiányosságokra hívják fel a figyelmet. Tesztek azonban kimutatták, hogy az utángyártott tonerek hasonló minőséget képviselnek, mint az eredetiek. Továbbá kutatások bebizonyították, hogy az utángyártott tonerek jóval környezetbarátabbak, mint az eredeti változatok.

HP utángyártott toner

HP utángyártott toner

A HP az egyik legnépszerűbb márka Magyarországon, nyomtatók terén is sokan szívesen választják ezeket a termékeket. A HP utángyártott tonerekről is elmondhatók, hogy jóval kedvezőbb áron juthat hozzájuk, mint az eredeti tonerekhez, ráadásul a selejt arány mindössze 1 százalék. Az utángyártott tonereket nem szabad élére állítva tárolni, mivel ekkor a tonerpor a tonertest egyik felébe tömörül, ha pedig sokáig van így, akkor akár be is tömörödhet. Használat előtt a tonert fel kell rázni, azonban ez alatt nem intenzív mozdulatokat értünk, hanem egy egyszerű rázást. Arra azonban mindenképp ügyeljen, hogy a rázás a biztosító szalag kivétele előtt történjen meg. Helyes tárolás által a toner élettartama akár egy év is lehet.


hunprobalazs