Hrabal hazája, azaz Csehország turista szemszögből

Az irodalom berkeiben jártasak számára Csehországot említve valószínűleg két név fog eszükbe jutni: Bohumil Hrabal és Milan Kundera. Csehország viszont nem csupán e két szerzőről és söreiről híres, természetesen ezekről is, de sziklás vidék jellegének köszönhetően kiváló turista hely is azok számára, akik szeretik az aktív mozgást is, amikor elutaznak.

[adsense_id=”1″]

A Cseh Paradicsom túra kereteiben mindnyájunknak alkalma van ellátogatni ebbe a csodálatos országba, hiszen már egészen megfizethető áron is eljuthatunk. Sőt, ha a Békatutaj Egyesülettel barangolnád be a sziklás terepet, akkor részt vehetsz egy igazi, cseh sörgyári látogatáson is, melynek keretében megízlelheted az ország leghíresebb szeszes italát is.

A Cseh Paradicsomi túrán való részvételben ne gátoljon meg, ha nem találtál olyan barátot, akit ez érdekelne, vagy nem tud elszabadulni a munkájától, hiszen ha velünk tartasz, akár már újdonsült barátoddal barangolhatod be a 36 km hosszú barlangrendszert. A negyedik napon ugyanis el fogunk látogatni egy barlangrendszerbe, mely felejthetetlen emlékké fokozódik. Sőt, már az első nap belevetjük magunkat a kristálytiszta patakokkal és érdekes sziklákkal övezett táj természeti látványosságainak megcsodálásába. Hiszen a Svejk hazájaként is ismeretes Cseh Paradicsomi túra rengeteg látnivalót ígér számunkra.

Ha további részletek is érdekelnének a Cseh Paradicsom túráról, keress fel bennünket bátran honlapunkon is, a www.bekatutaj.net-en. Itt megtalálhatod részletesebben is programjainkat, melyeken részt vehetsz, ha elutazol velünk Csehországba, valamint arra is lehetőséged nyílik, hogy megtekintsd, mikor szervezzük a következő túrát erre a vidékre. Ennek köszönhetően pedig már így tervezheted meg következő heteidet.


hunprobalazs