Http://ww.banktechsafe.hu/ – válassza a magas minőséget

Sajnos magnapság már senkiben sem bízhatunk meg, így legyen szó az otthonunkról vagy az irodánkról fontos, hogy megtegyünk minden óvintézkedést annak érdekében, hogy ne kerüljenek illegális kezekbe az értéktárgyaink vagy a fontos dokumentumaink.

Http://www.banktechsafe.hu/ – páncélszekrény teljes kínálata megtekinthető a honlapunkra látogatva. Amennyiben ön is szeretné biztonságba helyezni a kisebb értéktárgyait, vagy az értékpapírjait, akkor a honlapunkon garantáltan megtalálja az igényeinek megfelelő páncélszekrényt. A kínálatunkban csakis magas minőségű és márkás termékeket talál a leghíresebb és legelismertebb gyártóktól. A Wertheim és a Trezortech modelljei a MABISZ minősítés mellett, számos nemzetközi minősítéssel is rendelkeznek. A Wertheim kisebb páncélszekrényei tökéletes választásnak bizonyulnak otthoni használatra. Az évek során számon fejlesztésen estek át, és évről évre magas biztonsági szinttel rendelkeznek. A mai modellek sokkal könnyebbek, ám ennek ellenére ellenállóbb anyagból készülnek. Egy-egy innováció alkalmával mindig figyelembe veszik a vásárlói igényeiket és ehhez mérten alakítják a méreteket, típusokat, külső és belső megjelenést.

A Wertheim márka számos modellel rendelkezik, ám amennyiben otthoni használatra szeretnénk páncélszekrényt, akkor a AM10, illetve AM20-as típus tökéletes választásnak bizonyul. Ezeket a páncélszekrényeket az E kategóriába soroljuk és akár 8 millió forintra is biztosíthatjuk. Továbbá, ha riasztóval is felszereljük, akkor ennek a duplájára is növelhetjük a biztosítási összeget, azzal 16 millió forintra. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést nézzen be a www.bantechsafe.hu honlapjára, ahol a teljes kínálatunkat megtekintheti.


hunprobalazs