Igényes pihenés? Akkor spa hotel Szentendrén!

Ha már Önnek is elege van a rohanó hétköznapokból, ha már elege van abból, hogy nincs egy perc ideje sem saját magára, illetve párjára, akkor itt az ideje egy kis kikapcsolódásnak, annak, hogy végre elmeneküljön a hétköznapokból! Ha biztosra akar menni akkor tekintse meg az általunk kínált ajánlatot, hiszen szállodánk az első négy csillagos, szentendrei spa hotel, ahol a pihenés és a város izgalmai tökéletes harmóniában vannak.

[adsense_id=”1″]

Egy a Bükkös Hotelben töltött wellness hétvége alatt Ön és kedvese is csendre, és meghitt nyugalomra talál. Boutique szállodánk ideális helyszín a romantikus kikapcsolódás, a felnőtteknek való spa pihenés és feltöltődés, sőt még az üzleti meetingek számára is.

Ha egy olyan helyet keres, ahol egyszerre élvezheti a spa hotel kínálta szolgáltatásokat és ahol a város is tartogat meglepetéseket, akkor bizony Szentendrén a helye. Az igényes spa szolgáltatások színvonalas sokasága között adott a finnszauna, szauna, infraszauna, jégkása, gőzkamra, masszázsok, és egy mesés jakuzzi is kényelmes pihenő ágyakkal.

Spa hotel Szentendre

Spa hotel Szentendre

 

Ha mellettünk dönt nem kell sokat utaznia, de mégis búcsút inthet pár napra Budapest mozgalmas mindennapjainak és a spa hotel wellness extráin felül élvezheti egy kicsit Szentendre szűkös, romantikus kis utcáit, elmerülhet a város kézműves világában, kipróbálhatja hangulatos kis kocsmáit és éttermeit, megtekintheti képtárait, múzeumait, de részt vehet a szentendrei Skanzen programjain is.

Ne feledje, a Bükkös Hotel az a spa hotel, ahol minden vágya teljesül, ahol a pihenésre szánt idő minden egyes pillanatát tökéletesen kitudja élvezni! Keresse fel internetes portálunkat, a www.bukkoshotel.hu honlapot, ahol máris megtudhatja, hogy jelenleg milyen akciós csomagokkal várjuk kedves vendégeinket, ahol könnyűszerrel szobát is foglalhat!


hunprobalazs