Így kezdj neki a randizásnak válás után!

Ami nagyon fontos, hogy először is gyarapítsd egy kicsit az önbizalmad! Minden válás egy kudarc. Elhitted, hogy valami örökké tart, de mégsem működött. Fölösleges azon rágódni, hogy kinek a hibája volt, megtörtént és kész. A megtépázott önbizalmad helyreállításának a lehető legegyszerűbb eszköze, ha valamilyen külső változtatást iktatsz be, amivel magaddal és másokkal is érzékeltetheted, Te már más vagy. Ne tagadd meg magadtól az élet apró örömeit, avagy járt edzőteremben, menj fodrászhoz és kozmetikushoz vagy vásárolj!

[adsense_id=”1″]

Lényeges, hogy ha már sikerült kicsit összeszedni magad és az önbizalmad is feldoppingoltad, akkor most mozdulj is ki! Annak semmi értelme nincs, ha bezárkózol a lakásba. Az ismerőseid úgyis jól tudják, hogy elváltál, ezen nem változtat az, hogy elkerülöd-e őket. Manapság ez már nagyon is megszokott dolog. Tudd, hogy elváltként is jogod van egy csajos estéhez a kávézóban, vagy akár egy őrületes bulihoz a város népszerű szórakozóhelyén!

Randi

Randi

Ne félj az internettől, bátran nézz szét a világhálón! Akár hiszed, akár nem, a netes ismerkedés megkönnyíti a dolgodat. Már az adatlapodon is feltüntetheted, hogy elvált vagy. Ez nem hátrány, gondolj csak bele, hogy így legalább nem kell kínosan nevetgélve legyintened az udvarlók előtt, hogy ó, már túl vagy nem tudom hány házasságon. Nem árulsz zsákbamacskát a családi állapotodat illetően, azaz őszinte vagy és ez máris egy jó pont. Arra viszont vigyázz, hogy üzenetváltás közben, meg a randin az exedet ne emlegesd!

Tudasd az exeddel, hogy túl vagy rajta! Válás után nem ritka, hogy az egykori pár tagjai versenyre kelnek egymással, hogy kinek lesz hamarabb új párja. Ez a magatartás gyerekes és veszélyes is, hiszen nem vezet jóra felkészületlenül belevágni egy kapcsolatba. Mindemellett azonban annyit megérdemel a volt férjed, hogy egyenesen tőled tudja meg, ha már komoly párod van. Egy telefonhívás éppen elegendő, de ha jó viszonyban váltatok el, akkor személyesen elegánsabb.


hunprobalazs