Ingyen infografikát készítő programok

Ha minél előbb infografikára van szüksége, lehetőleg minél olcsóbban, akkor érdemes tudni róla, hogy számtalan program létezik, amivel akár ingyen is infografikához juthat.

Még többet olvashat az ingyenes infografikáról ide klikkelve. Az alábbiakban részletezzük melyek a legjobb infografikát készítő programok, melyekkel akár ingyen is elkészíthetjük az infografikát. Az egyik legnépszerűbb infografikai program a Piktochart, ami rendelkezik ingyenes verzióval is, amivel előre elkészített sablonok használhatók, ha viszont komolyabb munkákat szeretne megvalósítani, mint például egy saját logót, akkor annak már van költsége, bár tény, hogy nem nagy összeget. Az Easelly szintén egy jól ismert program, aminek szintén van ingyenes változata, itt azonban jóval kevesebb lehetőség van igényes munka készítésére. Az ingyenes verzió használatakor a többi felhasználó is látja az általunk elkészített művet, csak fizetés ellenében válik priváttá.

A Vismee programmal egy másik program, amivel szintén lehet ingyenesen dolgozni. Havi hét dollárt kell kifizetni, hogy az összes funkcióelérhetővé váljon. Az Infogr.am program használata szintén ingyenes. Akár tíz képet is fel lehet tölteni. Viszont a program nagy hátránya, hogy ezeket nem lehet letölteni, valamint haszonszerzés céljából sem használhatók. A legolcsóbb verzió használata 15 dollárba kerül, aminek megfizetése után 35 infografika készíthető. Ha saját logót szeretne készíteni az 42 dollárba kerül. A Venngage program is használható ingyen, viszont az a hátránya, hogy kevés kép, ikon, sablon és grafikon készíthető. 19 dollárt kell kifizetni ahhoz, hogy elkészült munkát le lehessen tölteni és ekkor már a saját logó is használhatóvá válik.


hunprobalazs