Interlock, fedőző varrógép a legjobb minőségben

Valljuk be, hogy egy-egy ilyen gép megvásárlása, igen költséges lehet, ám sokszor úgy vagyunk vele, hogy nem is baj, csak minőséges és hosszantartó legyen. Amennyiben Önnek is ez a fontos, akkor a legjobb helyen jár, hiszen a kínálatunkban csakis a legjobb minőségű gépeket találja.

Interlock, fedőző varrógép nagy választékával várjuk a kedves érdeklődőket, a honlapunkra látogatva. A kínálatunkban megtalálható a BRUCE márka ipari varrógépjei, melyek között több típust különböztetünk meg. A BRC 562E modellje egy 5 szálas, lapos ipari fedező varrógép, amely tökéletes választás lehet, ha egy megbízható gépet szeretnénk vásárolni. A varrógép nagy előnye, hogy több módon is használhatjuk, mint pl. 5 szálas díszfedőzőként, vagy akár 3 szálas fedőzőként, melyeknél tovább variálhatunk azon, hogy keskeny vagy vastag tűvel, illetve ezen felül még 2 tűvel való díszvarrás is kivitelezhető. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez az a gép, amely tökéletes szálhosszú rendszerrel van ellátva és ennek köszönhetően stabil varratot eredményez.

A tűrúd olajozása egy zárt rendszeren keresztül megoldható, amely vissza szívó csővel van ellátva, így ennek köszönhetően foltmentes varrást eredményezz. A könnyed szálbefűzés érdekében kinyitható alsó szálhúzóval van ellátva. A könnyebb munkavégzés érdekében az öltéshossz beállítását is nagyon egyszerű módon kivitelezhetjük. Továbbá a varrógép alaptartozéka még az alja felhajtó és lock varrat széthajtó aparát is. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a honlapunkra látogatva, ahol minden további bővebb információt megtalál, illetve a teljes kínálatunkat is megtekintheti. Kattintson az eubruce.com weboldalára. Illetve elérhetőek vagyunk még a +36 96 900 206, +36 70 361 15079-es telefonszámokon is.


hunprobalazs