Ipari tányérmosogatógép – Ragyogó tisztaság gyorsan és egyszerűen

Egy vendéglátóhely számára a makulátlan tisztaság, beleértve a tiszta asztalterítéket, kiváló ajánlólevél. Manapság a vendégek elvárják a tisztaságot, ha pedig nem ezt tapasztalják, annak hamar híre megy.

Ipari tányérmosogatógép – Sok háztartásban is gépi mosást alkalmaznak, hiszen a kézi mosogatás közel sem nyújt akkora tisztaságot, mint a gépi, ráadásul amellett, hogy hatékonyabb, sokkal gyorsabb is. Egy vendéglátó egységben nincs nagyon sok vendéget kell kiszolgálni, így a legkézenfekvőbb megoldás, beszerezni egy ipari tányérmosogatót. Ma már kevés helyen alkalmaznak kézi erőt a mosogatáshoz, sokkal jellemzőbb, hogy ipari mosógépet használnak, az előbb említett okok miatt. Emellett az ipari mosógépek költséghatékonyak is, hiszen ugyanannyi tányér elmosogatásához kevesebb víz mennyiségre és annak felmelegítésére kevesebb energiára van szükség. Természetesen így a vegyszerekből is kevesebbet fogy, azonban a tányérok tisztasága így is garantált. Szó, mi szó, megéri megkönnyíteni a dolgunk és beruházni egy ipari tányérmosásra.

Ha már megtörtént a nagy elhatározás, akkor alaposan meg kell fontolni, hogy milyen paraméterek alapján választjuk ki az ipari tányérmosót. Talán nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy nem a legolcsóbb választás a legjobb döntés. Végig kell gondolni, hogy mekkora mennyiségű tányért szeretnénk elmosogatni, valamint azok milyen nagyságúak. Ha ugyanis túl nagy a tányér, például pizzatányérok esetében, akkor elképzelhető, hogy a túl kicsi tányérmosogatóba nem férnek bele a tányérok. Az is fontos, hogy elég hely álljon rendelkezésre a mosogatógép beszereléséhez. Bővebb információkért érdemes ellátogatni a gasztroalkatresz.hu weboldalra!


hunprobalazs