Irány Magyarország teteje!

Magyarország legmagasabban fekvő települése Mátraszentimre, ahol kiváló lehetőség nyílik egy kis kikapcsolódásra és természetjárásra.

Mátraszentimre szállás kínálatában a Borostyán Vendégház kiemelt figyelmet érdemel. Itt igazán hangulatos napokat tölthet, aki kicsit megfáradt a hétköznapok robotjából. Be kell vallanunk magunknak is, hogy az évi egy alkalommal történő nyaralás túl kevés ahhoz, hogy meg tudjuk őrizni a munkakedvünket és a lendületünket. Minél több idő telik az utolsó szabadság vagy nyaralás óta, annál kiégettebbnek érezzük magunkat. Ha el szeretnénk kerülni ezt az érzést, akkor néhanapján meg kell engednünk magunknak egy kis kikapcsolódást, ahol nem zaklathat a főnök, ahol nem mentőautó szirénájára kell ébrednünk és ahol nem a kipufogógázok szagát érezzük a reggeli ablaknyitáskor.

A Borostyán Vendégház nagyszerű lehetőséget kínál, ha pihenésre vágyunk. A Felső-Mátra szívében található Mátraszentimre az ország legmagasabban fekvő települése, ennek köszönhetően kivételes mikroklímával rendelkezik; a tavaszi ébredés csodálatos ezen a tájon, nyaranta felüdülést nyerhetünk a forró aszfalttól távoli erdei hegyi környezetben, ősszel az ezerszínű tájban gyönyörködhetünk, télen pedig az alvó természet látványa nyújt feledhetetlen élményt. A Borostyán Vendégházban hét fő elszállásolására nyílik lehetőség, de igény esetén rendelkezésre áll a kert végében elhelyezkedő kisebb faházikó is; itt négy vagy hat fő szállhat meg. Mindkét épület tökéletesen téliesített, tehát a téli időszakban sem kell attól tartanunk, hogy fázni fogunk. A fűtést radiátorok végzik, de a felső vendégházban lehetőség van cserépkályhák használatára is. A csodálatos környezetben található Borostyán Vendégház tökéletes választás, ha csendre és valódi pihenésre vágyunk.


hunprobalazs