Irodai szőnyeg nagy választékban!

Magas minőségű szőnyegre nemcsak a hálószobákban és a gyerekszobákban van szükség, hanem például egy irodában is, ahol nemcsak a kényelem fontos hanem az esztétikum is. Webáruházunkban, a dizon.hu-n több száz irodai szőnyeg közül válogathat, amelyek kifogástalan minőségűek és most ráadásul leárazással megvásárolhatóak, ezért nem érdemes húzni az időt!

Irodai szőnyeg széles kínálata vár minden érdeklődőt méghozzá igen kedvező áron a dizon.hu weboldalon. Az Amadil Barna Ipari Filc Padlószőnyeg 4 m széles, így egy nagyobb irodába lehet megfelelő. A szőnyeg erős és strapabíró anyagból készült, kimondottan olyan helyekre való, ahol erre szükség van. A szőnyeg kellemes színárnyalattal rendelkezik és ez egy igazán ízléses darab, elegánssá varázsol minden irodát. Az Ametiszt Szürke Ipari Filc padlószőnyeg szintén 4 m széles, 100% polipropilénből készült világos szürke színű. A szőnyeg nagyon kényelmes, mutatós, és első osztályú a minősége. Ha ezt a darabot választja, nem lesz nehéz dolga a szőnyeg takarításával sem, hiszen az könnyen kezelhető.

A Foncsi Krém Szizál jellegű szőnyeg rattan hatású, ráadásul igen letisztult és egyszerű, világos kék színével ízlésessé és mutatóssá tesz minden irodát. Akár otthona előszobájában is használhatja ezt a szőnyeget, de akár a nappalit is díszítheti. A szőnyeg príma minőségű, és most többféle méretben is kapható. Amennyiben kérdéseket szeretne feltenni valamelyik termékünkről, ezt is megteheti, csak vegye fel velünk a kapcsolatot az info@dizon.hu e-mail címen, vagy tárcsázza bátran a +36 30 509 2418 telefonszámot. További információkért és bővebb leírásért megéri felkeresni weboldalunkat, a dizon.hu-t, hiszen itt megtalálhatja akár a teljes irodai szőnyeg kínálatot is.


hunprobalazs