Ismerje meg a leghatékonyabb duguláselhárítás eszközöket!

Számos eszköz létezik, mely segítségével a dugulás sok esetben gyorsan megszüntethető, így nem is kell mestert hívni, otthon is megoldható lesz a probléma.

[adsense_id=”1″]

A legegyszerűbb és legismertebb eszköz a WC-pumpa. A duguláselhárítás V. kerület városrészben tehát általa könnyedén kezelhető, így érdemes belőle egyet otthon tartani. Azt viszont tudnia kell, hogy mielőtt a lefolyóra helyezné a pumpát, öntsön egy pohár meleg vizet és egy kevés mosogatószert is a lefolyóba. Ha van, akkor a túlfolyót tömje el egy nedves ronggyal. Ezután fedjük le a WC-pumpával a lefolyót és folyasson rá annyi vizet, hogy az teljesen fedje le a gumiharangot, majd hirtelen mozdulattal húzza fel, és ezt ismételgesse.

A profi duguláselhárítás V. kerületben sokszor a  drótkefe segítségével is elkerülhető lehet, ugyanis a drótkefe nemcsak a rozsda és a festékmaradványok eltávolítására jó, hanem a lefolyótisztítására is alkalmas. Csak ki kell választani a megfelelő típust, azt, amelyik méretre és alakra a legjobban hasonlít a WC-keféhez. A drótkefe által sokszor a kisebb és a közepes dugulás is elhárítható. A kefe erőteljes fel- és lehúzogatásával jól megtisztítható a lefolyó.

Amennyiben viszont sem a pumpa, sem a drótkefe nem segített, akkor a mesteri duguláselhárítás V. kerületi csapata segítségére lesz!


hunprobalazs