Izgalmas VR játékok

A VR játékok igazán szórakoztatóak és felhőtlen kikapcsolódást jelentenek majd mindenki számára, ezért nézzen szét széles játékkínálatunkban hogy megtalálhassa azt a VR játékot, ami leginkább érdekelné.

VR játékok várnak minden kedves érdeklődőt nagyon jó áron a badchickenvr.hu weboldalon, ahol több mint 100 játékot próbálhat ki a VR által felkínált technikai lehetőségek segítségével, amelyek egy felejthetetlen élményben gazdagítanak mindenkit. Ha ön is szeretne végre kilépni a valóságból és egy teljesen más világot tapasztalni, akkor próbálja ki a VR játékok valamelyikét. Játékkatalógusunkban talál majd olyan játékokat, amelyeket kifejezetten kezdőknek ajánlunk, de vannak természetesen olyan játékok is, amelyeket a keményebb gémerek fognak élvezni leginkább. Ha szeretne barátai ellen küzdeni, akkor erre is van lehetősége, csak próbálja ki a Smasbox-ot.

Smashbox kidobós VR játék

A Smashbox kidobós játékot játszhatják 3-3 elleni, 2-2 elleni vagy éppen 1-1 elleni felállásban is, tehát elhozhatja kollégáit, barátait, vagy akár családtagjait is. A Smashbox szabályai megegyeznek az eredeti kidobós játék szabályaival, de ebben a játékban van némi csavar, hiszen tűzlabdát, pajzsot, fegyvereket és mesterlövészt is lehet szerezni, ami még izgalmasabbá varázsolja a játékot. A Smashbox kidobós játékra akár azonnal időpontot foglalhat weboldalunkon, a badchickenvr.hu-n. Ha weboldalunkra kattint, akkor megtekintheti majd a teljes játékkínálatot és természetesen bővebben olvashat majd a Smashbox kidobós játékról is. Amennyiben bármi kérdés merülne fel a VR játékokkal kapcsolatban arra is van lehetősége hogy feltegye ezeket nekünk, csak vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a hello@badchickenvr.hu e-mail címen.


hunprobalazs