Játék webáruház online

A Póny Játék webáruházban minden korosztály számára meg lehet találni a tökéletes játékot, és egyaránt vannak lányos illetve fiús játkaink is, méghozzá a legjobb márkáktól, mint például a Play-Doh, a Hasbro, a My Little Pony, a Transformers, vagy éppen a Pet Shop. Ha ön sem vásárolt még karácsonyi ajándékot gyermekeinek, akkor itt az alkalom!

Kiváló játék webáruház online a jatek-webaruhaz.hu, ahol rendkívül alacsony áron lehet játékokat vásárolni. A Meglepetés Sütibabát nagyon kedvelik a kislányok, a játék első osztályú minőségű és 3 éves kortól ajánlott. Az illatos, finom sütik egy-egy megelepetés babát rejtenek, amelyek igazi hercegnőkké válnak. A babák 12 különböző illattal és egy stílusos fésűvel kaphatóak. A TV Játék Game Station 3 110 játékkal kapható és 5 éves kortól ajánlott. Ezzel a játékkal izgalmas ügyességi, illetve sport játékokat lehet kipróbálni, de olyan klasszikusok is vannak a csomagban, mint például a Super Mario, a Duck Hunt, vagy éppen a Tetris. Egy darab pisztoly, egy RCA kábel és egy adapter is kapható a játékhoz.

A Barbei Világító Sellő Barbie az egyik legkedveltebb barbie játék jelenleg webáruházunkban, amely 4 éves kortól ajánlott. A kislányok imádják a sokféle mintát, amellyel a fürdőkádban is lehet mókázni. A baba mellett feltüntett ár csak egy babára vonatkozik, hiszen ezek külön kaphatóak. Amennyiben többet szeretne megtudni ezekről a játékokról, mindenképpen keresse fel weboldalunkat a jatek-webaruhaz.hu-t, és itt a teljes készlet is elérhető. Ha kérdéseket szeretne feltenni valamelyik játékunkról, ezt is megteheti, csak annyi a dolga, hogy felveszi a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címen, vagy tárcsázhatja akár a +36 70 64 96 396 telefonszámot is, és mi visszajelzünk önnek.


hunprobalazs