Játéktenger kupon – Leszorítjuk az árakat!

A gyerekjátékok sokszor nem olcsók, különösen, ha jó minőségűek. Most nem ennek okát fogjuk firtatni, hanem segítünk abban, hogy a játék vásárlás ne vigye kis híján csődbe a családi kasszát.

Játéktenger kupon, avagy beszéljünk egy kicsit a hűségrendszerről. Nagyon sok helyen működik és érdemes is élni vele. Mi most a jatektenger.hu webáruház példáján keresztül mutatjuk be, hogyan is működik ez a rendszer, ezzel pedig sok szülőnek adunk tippet, hisz a jatektenger.hu webáruházban rendszeresen vannak akciók, ráadásul kiváló minőségű játékokat talál itt. Érdemes itt vásárolni, mivel minden vásárlás után hűségpontok járnak, mégpedig minden száz forint után egy hűségpont. Ebben nincs benne a szállítási költség, a pont pedig egész pontokra van felkerekítve. A hűségpontok a rendelés lezárása után kerülnek jóváírásra. Az aktuális hűségpont egyenleget a Profilom menüpontban tudja nyomon követni a vásárló. Egy pont egy forintot ér. A már megszerzett pontokat bármelyik termékre el lehet költeni, továbbá a szállításra is. A hűségponttal fizetett vásárlás után viszont nem kap hűségpontot a vásárló.

Természetesen abban az esetben, ha a vásárló lemondja a vásárlást vagy nem veszi át a rendelést, akkor nem jár a hűségpont. Megéri regisztrálni, mivel csak a regisztrált vásárlók kaphatnak hűségpontokat. Ezek a hűségpontok a vásárlást követő 365 napig érvényesek. Azt is érdemes tudni, hogy a hűségpontokat nem lehet készpénzre váltani vagy átadni más vásárlónak. Mi úgy véljük, hogy maga a hűségpont rendszer nagyon jól működik és a jatektenger.hu webáruházban ezt kiválóan alkalmazzák is. Így nem csoda, hogy ez a weboldal igazán népszerű és sokan itt vásárolnak játékot a gyermeküknek. Látogasson el Ön is a jatektenger.hu webáruházba!


hunprobalazs