Jelek, hogy ne aggódj az ex barátnő miatt!

Az bizony régen rossz, ha a barátod bármi miatt is valamelyik ex barátnőjéhez hasonlít. Ez ugyanis arról árulkodik, hogy még nem tudta teljesen lezárni a múltat. Ebben az esetben fölösleges az illető nőre haragudnod, hiszen voltaképpen a párod lelkében játszódik le az a valami, ami közétek állhat. Ha szó sincs nálatok ilyen párhuzamról, akkor felesleges minden aggodalom. Jól teszed, ha Te sem hasonlítod magad az ex nőhöz, ez ugyancsak ronthat a kapcsolatotokon.

[adsense_id=”1″]

Ha végleg lezárták a kapcsolatukat, letisztáztak minden részletet, avagy nem tartják magukat a puszta körülmények áldozatainak, akkor megnyugodhatsz. Amennyiben a párod és az ex barátnője intelligens felnőtt módjára belátták, hogy valami miatt nem működik a kapcsolatuk, ezért úgy döntöttek azt lezárják, akkor rendeben van a dolog. Amint két ember kimondja, hogy vége és komolyan is gondolja ezt, nem lehet probléma.

Ha a kapcsolat lezárása valamiért mégsem volt annyira zökkenőmentes az a kevésbé szerencsés helyzet, de nincs gond. Mindegy, hogy melyikük inogott meg az érzéseiben. Az számít, hogy a párod végül a továbblépés mellett tette le a voksát, veled. A másik lány most már akár a feje tetejére is állhat, hiszen aki után fut, az már téged szeret. Erre előbb, vagy utóbb az ex nő is rá fog jönni, csak nyugi.

Ha megvan köztetek az az összhang, ami a mindennapokban saját szavakban, csak számotokra érthető viccekben nyilvánul meg, akkor stabil lábakon áll a kapcsolatotok, fölösleges az ex nők miatt aggodalmaskodnod. Ez a fajta harmónia kialakulhat napok alatt, máskor éveken át alakul ki.

Ha apróbb gesztusokkal párod folyton a tudtodra adja, hogy Te vagy számára a legfontosabb dolog, akkor még egy szupermodell ex miatt se nincs értelme paráznod. Ha Te jársz a pasi fejében reggeltől estig, akkor a volt nőnek nem sok hely jut. Örülj annak, hogy Te vagy nála a központban és ahelyett, hogy agyalsz, inkább élvezd ezt ki.


hunprobalazs